Medya patronu Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'ndan boşanıyor!

Medya patronu Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'ndan boşanıyor!
Yıllar süren birlikteliklerinin ardındna geçen sene nikah masasına oturan ve evlenen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı boşanıyor. İddiaların basında yer almasının ardından ilk doğrulama geldi. İşte detaylar...

Türkiye'nin her anını günlerce konuştuğu Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın evlilikleri sona eriyor. 18 Eylül 2017 tarihinde nikah masasına oturan çift boşanma kararı aldı. TV8'in patronu Acun Ilıcalı bu kararı doğruladı. Ilıcalı ile evlendikten sonra ülke gündemine oturan ve her paylaşımı ile bir fenomen haline gelen Şeyma Subaşı neden boşanıyor? sorusunun yanıtı merak ediliyor.

Acun Ilıcalı hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak bağlandığı 2. Sayfa programında boşanacaklarını resmen duyurdu. Magazin gündemini belirleyen programa açıklamada bulunan ünlü kanal sahibi iddiaları doğrulamış oldu.
 


Acun Ilıcalı mesaj gönderdi


Türkiye'nin en popüler kanal sahiplerinden biri olan Acun Ilıcalı gönderdiği mesajla Şeyma Subaşı'ndan ayrılacağını açıkladı. Mesajında 'Boşanıyoruz, haberler doğru' diyen Ilıcalı'nın anlaşmalı olarak ayrılacağı iddia edildi.


Şeyma Instagram'da mesaj beğeniyor


Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çiftinin bir süredir aralarının pek iyi olmadığı ve boşanma konusunu günlerdir aralarında masaya yatırdıkları öğrenildi. İddiaya göre ikilinin dün itibariyle dostça ve arkadaşça ayrılma konusunda net bir karara vardıkları öğrenildi. Acun ve Şeyma Ilıcalı anlaşmalı olarak boşanıyor. Şeyma Subaşı sosyal medya hesaplarından boşanma haberlerine yapılan 'hayırlı olsun' yorumlarını beğeniyor.



Şeyma Subaşı kimdir?


Şeyma Subaşı, Samsun'da 2 Temmuz 1990 tarihinde dünyaya geldi. 1.74 cm uzunluğunda olan ve 50 kilogram ağırlığında olan Subaşı, 2008 yılında Miss Turkey yarışması ile şöhret basamaklarını tırmanmaya başladı. 16 yaşında katıldığı bu yarışma, Subaşı'nın hayatında önemli bir yer edindi. Ünlü tasarımcılar, moda defilelerinde kendisine yer verdi ve bunun neticesinde üniversite eğitimini de kariyerine uygun bir şekilde seçti. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Moda Tasarım Programı'ndan mezun olan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var mısın Yok Musun ' adlı yarışma programına katılarak 69 bin TL kazandı.

'Var Mısın Yok Musun' adlı yarışma programından sonra Acun Ilıcalı ile yakınlaşmaya başlayan Şeyma Subaşı, 'Yok Böyle Dans' adındaki yarışmada kostüm tasarımcısı olarak görev aldı. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çiftinin 2013 yılında 'Melisa' adında kızları dünyaya geldi.

2017 yılında ise Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı evlendi. Sosyal medya hesabında her geçen gün artan takipçileri ile Şeyma Subaşı, Instagram fenomeni haline geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.