Mehmet Ali Erbil’in oğlu: Kendimi balkondan atarım!

Mehmet Ali Erbil’in oğlu: Kendimi balkondan atarım!
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile çocukları arasında yaşanan gerginlikte ikinci perde. Bu kez Erbil’in oğlu Ali Sadi’den babasının özel hayatı ile ilgili sert bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz gün Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil babasının özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalar yapmış ve sözlerine Erbil’den yanıt gecikmemişti. Bu kez Yasmin Erbil kardeşi Ali Sadi’nin konuya ilişkin düşüncelerini de paylaştı.

İstanbul Nişantaşı’nda magazin muhabirleri tarafından görüntülenen Yasmin Erbil, babasının genç sevgilisi ve baba olma isteği hakkında konuştu. Habertürk’ün haberine göre, Yasmin Erbil babasının üzülmesi nedeniyle açıklamalarından pişman!

“Babamın üzüleceğini bilseydim o açıklamaları yapmazdım” diyen Yasmin Erbil, babasının çocuk sahibi olmak istemesine de sert sözlerle karşı çıktı. Kardeşinin de bu duruma karşı olduğunu dile getiren Erbil, “Ali Sadi 'Böyle bir şey olursa kendimi balkondan aşağı atarım' dedi” diyerek konu ile ilgili yaşananları anlattı.

“Babamın sevgilisiyle tanışmadım, tanışmak istemiyorum”

Yasmin Erbil açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Babam bu açıklama karşısında çok üzüldü. Bilseydim babam bu kadar üzülecek böyle bir açıklama yapmazdım. Babamın yeniden baba olmasını İstemiyorum Ali Sadi 'Böyle bir şey olursa kendimi balkondan aşağı atarım' dedi Babamın yeni sevgilisi Gülseren Ceylan ile tanışmadım, tanışmayı da istemiyorum”

Söz düellosu yaşamışlardı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil geçtiğimiz günlerde; “Bana babalık yapmadı, onun gibi insanlardan uzak dururum” demişti.

Erbil ise kızına cevaben; “Kızımın açıklamalarına çok üzüldüm. Bunca sağlık sorunuyla uğraşırken bu sözleri hak etmediğimi düşünüyorum." diye konuşmuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.