Melisa Aslı Pamuk'tan Adnan Oktar açıklaması! O yayın ve yaşananlar

Melisa Aslı Pamuk'tan Adnan Oktar açıklaması! O yayın ve yaşananlar
Oyuncu Melisa Aslı Pamuk bugünlerde Adnan Oktar'ın yayınında boy gösterdiği videolarla gündemde. Pamuk ağızları açık bırakan görüntüler hakkında konuştu.

Televizyon izleyicilerinin yeni tanımaya başlamasına rağmen önemli bir oyuncu haline gelen Melisa Aslı Pamuk hakkındaki son dakika haberleri dikkat çekiyor. Hayranlarının da büyük bir şaşkınlıkla takip ettiği haberlerde ünlü oyuncunun görüntükeri herkese şoke etti. Sosyal medyada yayılan ve binlerce kişinin izlediği görüntülerde Melisa Aslı Pamuk Adnan Oktar'ın programında yer alıyor. Programa katılan güzel oyuncunun o anları ağızları açık bıraktı.

Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda örgütüyle birlikte geniş çaplı bir operasyonla gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Adnan Oktar şu anda cezaevinde. Programlarında yer verdiği kadınlara yönelik işlediği suçlar iddiasıyla gündemde olan Oktar hakkında pek çok suçlama da var. Pamuk'un görüntüleri bu sebeple çok konuşuluyor.

Sürekli maşallah maşallah diyor
Melisa Aslı Pamuk'un Adnan Oktar'ın programına katıldığı görüntüler sosyal medyayı salladı. Melisa Aslı Pamuk bu görüntüler hakkında şu açıklamalarda bulunmuştu: ''Hollanda'dan geldiğimde bunlar benim peşime takıldı, konuk ettiler. Çok tesadüf gelişti her şey. İlk geldiğim ay, kim olduğunu bilmiyorum. Karşısına geçtim sürekli 'maşallah, inşallah' diyor. Ne oluyor dedim. Sonra dinimizden bahsetmeye başladılar. Tamam ben de Müslümanım ama bu kadar dillendirmeye gerek yok.

Ciddi bri sebep vardı
Sonra 'Hollanda'da esrar serbestmiş böyle bir şey var mı?' dedi. 'Evet' dedim. Bu adam kim, ne oluyor burada dedim. Esrar konusu üzerine gitmeye başlayınca beni programdan kovdular. Çünkü çok rahatsız oldum. Doğru bir yerde değilim dedim. Adnan Oktar da Melisa Aslı Pamuk'un sözlerine karşılık ''Beni kovdular dedi, tabi ki kovarım, Melisa Aslı Pamuk'u programlarımızdan kovmam için ciddi bir sebep vardı''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.