Mert Fırat ile İdil Fırat sevgili mi oldu! Flaş görüntüler var

Mert Fırat ile İdil Fırat sevgili mi oldu! Flaş görüntüler var
Ufak Tefek Cinayetler dizisinde beraber oynadığı Gökçe Bahadır ile adı aşk dedikodularına çıkan ve ardından sevgilisi Hande Doğandemir'den ayrılan Mert Fırat, İdil Fırat ile birlikte yemekte görüntülendi. İkili arasında aşk yaşanıp yaşanmadığı merak ediliyor. Peki İdil Fırat kimdir? İşte detaylar...

Aylardır Gökçe Bahadır ile aşk yaşadığına dair çeşitli haberler çıkan ve Hande Doğandemir'in kıskançlık krizlerine girdiği öne sürülerek Mert Fırat'ın kendisinden ayrıldığı iddia edilen Mert Fırat önceki gün bir restaurantta İdil Fırat ile objektiflere yakalandı.

Posta'dan Posta'dan Çiğdem Saltık'ın haberine göre, ikili Yeniköy'deki bir mekanda yemek yedi. Romantik anlara sahne olan yemekte sosyetik güzel İdil Fırat, Mert Fırat'a; "Babaannem seni tanısa çok sever" dedi. Mert Fırat, İdil Fırat'a iltifat yağdırdı.
 

Takipten çıktı

Mert Fırat bir yıldır oyuncu Hande Doğandemir ile birlikteydi. Adı bir ara Star TV'deki 'Ufak Tefek Cinayetler'de oynayan Gökçe Bahadır ile aşk dedikodusuna karıştı. Bu yüzden kısa bir ayrılık yaşadılar. Mert Fırat son olarak Hande Doğandemir'i, Instagram'da takip etmeyi bıraktı.

idil fırat kimdir

İdil Fırat kimdir?

Fenerbahçe asbaşkanlarından Önder Fırat’ın kızı olan İdil Fırat, 1988 yılında doğdu. Dört sene Amerika’da George Washington DC Üniversitesi’nde uluslararası politika okuduktan sonra London School Of Economics Politik Ekonomi ve Avrupa Birliği üzerine master yaptı. 2015 yılından bu yana özel bir şirketin kurucu ortaklarından olan İdil Fırat, 2010'da oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 2015'te Engin Öztürk ile aşk yaşamıştı. Annesini ve kardeşi Can Fırat’la tanıştırdığı Engin Öztürk ile evlenmesi beklenen İdil Fırat, sürpriz bir şekilde bu beraberliği noktaladı.

idil fırat mert fırat

idil fırat mert fırat

idil fırat mert fırat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.