Murat Cemcir’den Ahmet Kural’a yanıt: Kırgınlık değil bıkkınlık var!

Murat Cemcir’den Ahmet Kural’a yanıt: Kırgınlık değil bıkkınlık var!
Ahmet Kural ile araları açık olduğu bilinen Murat Cemcir eski partneri ile ilgili ilk kez konuştu.

Uzun yıllar birlikte birçok yapıma imza atan Murat Cemcir ile Ahmet Kural’ın arasına kara kedi girdi. Uzun bir süredir yanyana görülmeyen ikilinin aralarının bozuk olduğu biliniyordu. Konuya dair ilk açıklamayı geçtiğimiz günlerde Ahmet Kural yapmış ve düğününe Murat Cemcir’i mesajla davet ettiği için aralarının açıldığını itiraf etmişti. Murat Cemcir bugün Kural’ın açıklamalarına yanıt verdi.

“Allah yolunu açık etsin”

Erdil Yaşaroğlu'nun sergisinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Murat Cemcir, Ahmet Kural’la aralarının neden açıldığı yönündeki sorulara da cevap verdi. Ahmet Kural ile görüşmediklerini ve bundan sonra da görüşmeyeceklerinin itiraf eden Cemcir, “Allah herkesin yolunu açık etsin” diye konuştu.

“Görüşmüyoruz, görüşmeyeceğiz”

Cemcir "Ahmet Kural ile küs müsünüz? Barışmayı düşünüyor musunuz?" sorusu karşısında şunları dile getirdi:

"Ahmet ile 2020’de son bir proje yaptık, yakın zamanda bir şey yapacağımızı zannetmiyorum. Allah herkesin yolunu açık etsin, ticari bir anlaşmazlık söz konusu değildi, bununla ilgili gerekli açıklamayı o da ben de yapmıştım zaten. Aramızda kırgınlık değil bıkkınlık var. Ahmet ile görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de."

Ahmet Kural ne demişti?

Murat Cemcir’in açıklamaları geçtiğimiz günlerde konuya dair düşüncelerini paylaşan Ahmet Kural’a yanıt olarak algılandı. Kural katıldığı bir programda, Cemcir’le ilişkilerine dair: "Birbirimize uzun süredir kırgınız. Niyesi yok, niyesinin her zaman bizde kalmasını isteriz. Düşman değiliz, birlikte çok güzel başarılara imza attık. Onun emeği bende çoktur, benim de emeğim onda çoktur. Şu an bir kırgınlık dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlık ve dostluklar arasında olur böyle şeyler." ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.