Kibariye çocuk yaşta yaşadığı istismarı anlattı "Cacığıma uyku ilacı attılar"

Kibariye çocuk yaşta yaşadığı istismarı anlattı "Cacığıma uyku ilacı attılar"
Şarkıcı Kibariye, geçtiğimiz gün katıldığı televizyon programında hayatı boyunca yaşadığı zorlukları ve istismara uğradığını anlattı.

Benzersiz sesi ve neşesiyle gönüllere taht kuran şarkıcı Kibariye, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece'nin yılbaşı özel programına konuk oldu. Kibariye, bugüne kadar yaşadığı zorlu hayatını ve 13 yaşında cinsel istismara uğradığı anları anlattı.

Kibariye, yapılan söyleşide çocukluk yıllarında aile hayatından ve şarkıcı olma yolculuğunda yaşadığı zorlukları aktardı. Babasından sürekli şiddet gördüğünü ve halen daha affedemediğine dikkat çekti.

"Kötü muameleye maruz kaldım"

Şarkıcı olma serüveninde başına gelen kötü olayları da sevenlerine aktarmayı ihmal etmedi. Çocuk yaşta çirkin olduğu için perde arkasından şarkı okuttuklarını, sonrasında ise peruk ve ağır makyajlarla sahneye çıktığı zamanları paylaştı.

kibariye-360-derece.webp

Kalaycıoğlu'nun "Kötü muameleye maruz kaldın mı?" sorusu üzerine Kibariye'den tüyler ürpertecek itiraf geldi. Kibariye "Kaldım. Seneler önce çocuğun biri bana aşık olmuş saldırmaya kalktı. Gömleğimin düğmelerini koparmıştı, çok korktum. O zamanlar 13 yaşındaydım ve çok güzel bir yerde çalışıyordum.


"Cacığıma uyku ilacı atılmış"

Kibariye açıklamasının devamında; "13 yaşımdaydım, bir gün benim cacığımın içine uyku ilacı atılmış. Düğmelerim filan yırtılmış o zaman Zeyno abla vardı o beni kurtardı." diyerek talihsiz olayı sevenlerine anlattı.

Sonrasında o çocuk dayaktan öldü

Yaşadığı cinsel saldırıyı anlatmaya devam eden Kibariye, annesine mektup yazdığını ve "beni gelip oradan kurtardılar" dedi. Ardından o çocuğu da ağabeyi ve yengesi dayaktan öldürdü. O yaşta ne aşkı! Ben aileme bakmak için işe çıkıyordum. Orada kötü muamele görüyordum. Ben sabah kadar anlatsam defterlerimi döksem bitmez" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.