Ezhel’in annesinden Alizade’ye olay sözler!

Ezhel’in annesinden Alizade’ye olay sözler!
Rap şarkıcıları Ezhel ile Alizade’nin aşk yaşadığı iddiaları üzerine Ezhel’in annesinden olay yaratan açıklamalar geldi..

Magazin gündemi rapçi Ezhel’in annesi ile skandalları ile gündemden düşmeyen Alizade’nin söz düellosunu konuşuyor.

Alizade geçtiğimiz günlerde Ezhel’in Berlin’de yaşadığı evi ziyaret etmiş ve sosyal medya hesabından ünlü rapçiyle samimi paylaşımlarda bulunmuştu.

"Evimin direği" sözü bardağı taşırdı!

Ezhel için “Evimin direği” ifadelerini kullanan Alizade’nin sözleri ünlü rapçinin annesini çılgına çevirdi.

"Zade made yaklaşamaz"

Ezhel’in annesi Ulya Turgut kişisel Instagram hesabından ikili arasındaki haberlere ilişkin yorumlarda bulundu. Aynı zamanda Alizade’yi sosyal medya hesaplarından engellediği öğrenilen Ulya Turgut’un “Ben sağken oğluma zade made yaklaşamaz" diye konuştu. Turgut’un aynı zamanda söz konusu paylaşımlara kızgın surat emojisi ile yanıt verdiği de görüldü.

"Şekerim yükseldi"

Alizade’nin, "Anneciğim ne zaman istemeye geliyorsunuz? Biz Moskova'dayız" sözlerini Ulya Turgut; "Normalde abi diye hitap eden biri... 'Evimin direği' yazınca tepem attı. Sabah 7'ye kadar feleğim şaştı, şekerim yükseldi... Ben sağken oğluma zade made yaklaşamaz" ifadeleri ile yorumladı.

Alizade’den ve Ezhel’den konuya dair henüz bir açıklama gelmedi.

Alizade, Berlin’den yaptığı paylaşımlarda Ezhel'i "Evimin erkeği, evimin direği" ve "enişteniz” sözleriyle paylaşmıştı. İkilinin yeni yıla da birlikte girdikleri öğrenildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.