Tuğçe Kazaz'dan "hilafete geçiş tarihi açıklaması" gündem oldu

Tuğçe Kazaz'dan "hilafete geçiş tarihi açıklaması" gündem oldu
Eski manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz, dün Galata Köprüsü'nde gerçekleşen mitingin ardından gündemde yer alan yumruklu kavga nedeniyle ilginç bir tespit yaparak tartışma yaratacak sözler söyledi.

01 Ocak 2024 Pazartesi günü İstanbul'da gerçekleştirilen Filistin'e destek, İsrail'e lanet mitinginden sonra bir genç, yürüyüşe Kelime-i Tevhid Bayrağıyla katılan adama yumruk atarak saldırmıştı. O saldırı sonrası üniversiteli genç tutuklanmasının ardından konuyla ilgili tartışmalar hala devam ediyor.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı X üzerinden tespit yapan eski manken ve şimdilerde siyaset üzerine eğitim alan oyuncu Tuğçe Kazaz, söylemleri ile tartışmanın fitilini ateşledi. Kazaz yaptığı açıklamasında hilafetin Türkiye'ye geleceği tarihi açıkladı.

tugce-kazaz-jpg.webp

"Türkiye'ye hilafet gelecek"

Tuğçe Kazaz; "bugün İstanbul'da şehitlerimiz ve Filistin için Galata Köprüsü'ne yapılan yürüyüşte hilafet bayrağı açan amcanın burnunu kıran gence söyleyin, Türkiye 2030'a kadar tam anlamıyla hilafet sistemine geçmiş olacak. Çünkü bölgedeki şartlar Türkiye'yi buna mecbur bırakacak." dedi.

Kazaz'ın bu sözleri oldukça tepki çekerken, sosyal medya üzerinden de Tuğçe Kazaz'ın geçmiş yıllarda sansasyon yaratan fotoğrafları ve çok sayıda din değiştirmiş olmasıyla yaptığı tespit arasındaki tezatlık alay konusu oldu.

s-4a061f23a6023044301824a7318518aa2fe6daf1.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum