Mykola Morozyuk'un eşi Irina Morozyuk kimdir? Instagram'ı sallayan fotoğrafları

Mykola Morozyuk'un eşi Irina Morozyuk kimdir? Instagram'ı sallayan fotoğrafları
Çaykur Rizespor'un Ukraynalı yıldızı Mykola Morozyuk'un eşi Irina Morozyuk, sosyal medyada yayınladığı fotoğraflarla büyük beğeni topluyor. Her karesi ile binlerce etkileşim elde eden Irina Morozyuk kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Geçen sezonun Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'a kiralık olarak gelen ve yaz döneminde de transfer edilen Mykola Morozyuk takımının Süper Lig'deki ilk iki maçından 6 puanla ayrılmasında büyük katkı ortaya koyarken asıl bombayı ise eşi patlattı. Irina Morozyuk yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeyi başardı. Seksi fotoğraflarının yanısıra sınır tanımaz halleri ile sosyal medya kullanıcılarının karşısına geçen Morozyuk, Rizelilerin ve tüm futbol severlerin sevgilisi oldu.

 

Forma çekilişi yaptı!

Daha önce yenge kontenjanından pek çok güzel ismin yolu Türkiye'den geçti ancak Irina Morozyuk kendisinin giydiği ve parfümünü sıktığı formayı bir kişiye hediye edecğeini açıkladı. Çekilişe rekor katılım gerçekleşti.



 



 

Mykola Morozyuk'un eşi Irina Morozyuk kimdir?

Ukraynalı güzel sportif bir kişiliğe sahip. Verdiği seksi pozlarla da ilgi odağı haline geldi. Yaşı henüz bilinmeye Morozyuk aynı zamanda MRZ Design adında da firmaya sahip. Parfümlere de çok önem veriyor.



Irina Morozyuk Instagram hesabı

Morozyuk'un Instagram hesabı @irina_moroziuk'tur. 62 bin takipçisi bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.