Nilay Dorsa'nın çılgın partisi

Nilay Dorsa'nın çılgın partisi
Başarılı şarkıcı Nilay Dorsa, doğum gününü kutladı. Ünlü şarkıcı ve manken Nilay Dorsa, geçtiğimiz Pazar günü, Akaretler'deki REW adlı mekanda sadece özel dostlarının davetli olduğu bir parti organize etti

2 Ocak doğumlu olan Dorsa, 38 yaşına girdi. Dj müzikleriyle başlayan eğlence, dansözle devam etti. Bütün konuklarıyla tek tek ilgilenen, dans eden ve fotoğraf çektiren ünlü şarkıcı pastasını da dostlarıyla beraber kesti. Geceye gelen ünlü simalar da vardı. Şarkıcı Murat Başaran, Gülden Karaböcek'in kızı Nur Karaböcek, oyuncu Sevcihan Tunca, şarkıcı Yusuf Gültekin de partideki yerlerini aldı. Geceyle ilgili düşüncelerini dile getiren Dorsa, "Pastam ne kadar büyük. Düğün pastası gibi. Bana attıklarında küçücük bir şey gözüküyordu. Şimdi birkaç masaya sığmadı. Bu soğuk havalarda yanımda olan herkese çok teşekkür ederim. Ta Beylikdüzü'nden gelen dostlarım var. İnsanın sevildiğini bilmesi, hissetmesi çok özel bir duygu. Dostlarım benim iyi ki var! Yeni yaşımda sağlık, huzur, para, kariyer, çocuk, aile, evlilik diliyorum. Çocuk da yaparım kariyer de!" dedi.

Fotoğrafları Çekiç çekti
Ünlü şarkıcı kendi partisinde 2 şarkı seslendirirken, Murat Başaran da arkadaşının ricasını kırmayarak tek şarkı seslendirdi. Annesi gibi şarkıcı olmak isteyen Nur Karaböcek de Yaparım Bilirsin şarkısını söyledi. Eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Gecenin karelerini ise ünlü fotoğrafçı Levent Çekiç çekti.

nilay dorsa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.