Nur Yerlitaş'tan şehitlerimiz için skandal ifadeler! Özrü kabahatinden de büyük

Nur Yerlitaş'tan şehitlerimiz için skandal ifadeler! Özrü kabahatinden de büyük
Ekranlarda bir moda yarışmasının jüri üyesi olarak tanınan ve önemli bir hayran kitlesine ulaşan Nur Yerlitaş yaptığı canlı yayında şehitlerimiz hakkında öyle sözler söyledi ki tepkiler anında yükselmeye başladı. Ünlü modacıyı Demet Akalın listesinden çıkarırken yaptığı özür paylaşımı da inandırıcı bulunmadı ve 'Özrü kabahatinden büyük' yorumlarını beraberinde getirdi. İşte detaylar...

İşte Benim Stilim yarışmasının sert dilli jüri üyesi Nur Yerlitaş şehitlerimiz için canlı yayında kullandığı ifadeler sonrası büyük tepki gördü. Instagram'ı en çok kullanan ünlüler arasında yer alan Yerlitaş bu programın canlı yayın özelliği ile hayranlarının karşısına çıktı.

Daha önce programdan ayrılma süreci, Ivana Sert ile kavgası ve son olarak da hastaneye kaldırılması sonrası gündeme gelen Nur Yerlitaş binlerce kişinin katıldığı yayında; "Ne yapayım Allah Allah, şehitler mehitler aman yeter." dedi.

Söz konusu video kısa sürede milyonlara ulaşan Yerlitaş'a tepkiler anında yükselmeye başladı. Sosyal medyanın gündemine bir numaradan giren başarılı modacı yayınladığı özür mesajıyla bir kez daha tepki çekti.

nur yerlitaş şehitler

Hayata bakış açısını kendisini tanıyanların iyi bildiğini belirten Yerlitaş, hakkında karalama kampanyası yürütüldüğünü savundu.

Nurella lakaplı modacı, "Benim ülkeme, vatanıma, bayrağıma saygımı ve minnetimi karalamaya kimsenin gücü yetmez" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamanın ardından binlerce sosyal medya kullanıcısı Yerlitaş'ın samimi olmadığını iddia etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.