Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı pişti olursa...

Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı pişti olursa...
10 ay önce ayrılan Hacı Sabancı ile Özge Ulusoy önceki akşam bir davette karşılaştı. Eski aşkını yeni sevgilisiyle gören Özge Ulusoy’un morali bozuldu. Hacı Sabancı ile eski sevgilisi Özge Ulusoy önceki akşam bir açılış partisinde karşı karşıya geldi.

Sabancı’nın yanında 5 aydır birlikte olduğu sevgilisi Nazlı Kayı vardı. Eski aşkını görünce morali bozulan, yüzü asılan Özge Ulusoy partiden erken ayrıldı. Hacı Sabancı, Ulusoy’un cep telefonunda kendisi ve ailesine yönelik yazdığı mesajları yakalayınca 6 yıllık ilişkisini bitirmişti.

İlişkileri geçen yıl sona eren Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı, uzun aradan sonra bir davette karşılaştı. Mekana yeni sevgilisi Nazlı Kayı'yla birlikte gelen Sabancı ve Ulusoy, birbirlerini görmezden geldi.

ÖZGE ULUSOY'UN MORALİ BOZULDU
Hürriyet'in haberine göre; Özge Ulusoy'un pişti sonrası yüzünün asıldığı dikkatlerden kaçmadı. Eski aşkını görünce morali bozulan, yüzü asılan Özge Ulusoy partiden erken ayrıldı. Hacı Sabancı, Ulusoy'un cep telefonunda kendisi ve ailesine yönelik yazdığı mesajları yakalayınca 6 yıllık ilişkisini bitirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.