Rasim Ozan Kütahyalı ile Nagehan Alçı boşanıyor! Rekor tazminat talebi…

Rasim Ozan Kütahyalı ile Nagehan Alçı boşanıyor! Rekor tazminat talebi…
Gazeteci çift Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı’nın evliliklerinin sona ereceği iddia edildi. Boşanmaya dair detaylar netleşirken, Alçı’nın yüklü miktarda tazminat talep ettiği ortaya çıktı.

13 yıldır evli olan ve iki kız çocukları bulunan Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı boşanma kararı aldı. Mahkemeye boşanma dilekçesini veren Alçı’nın talepleri gündem yarattı.

Haberler.com’un haberine göre, Rasim Ozan Kütahyalı’dan boşanmak için mahkemeye başvuran Nagehan Alçı, 40 milyon TL tazminat istiyor. Aylık 60 bin TL nafaka talep eden Alçı dilekçesinde eşinden psikolojik ve ekonomik şiddet gördüğünü de belirtiyor.

İkiz kız çocukları bulunan çift 2010 yılında dünya evine girmişti. Boşanmak için 2. Aile Mahkemesi’ne başvuran taraf Nagehan Alçı olurken, Rasim Ozan Kütahyalı’nın ise davalı olduğu öğrenildi.

4 yıldır ayrı yaşıyorlarmış

Öte yandan dilekçede belirtilenlere göre, Alçı ile Kütahyalı çifti 4 yıldır yaşıyormuş. Evliliklerinin fiilen bittiğini dile getirerek boşanmayı isteyen taraf olan Nagehan Alçı, eşinden ekonomik ve psikolojik şiddet gördüğünü de öne sürüyor. Alçı, dilekçede eşinin kusurlu davranışları nedeniyle böyle bir karar aldığını da belirtiyor.

Velayeti istiyor

Rasim Ozan Kütahyalı’dan 40 milyon lira tazminat ve aylık 60 bin lira nafaka talep eden Nagehan Alçı, kızlarının velayetini de mahkemeden talep ediyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Fatma Müge Yücetürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.