Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yeniden Rusya'nın en yakışıklı erkeği seçildi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yeniden Rusya'nın en yakışıklı erkeği seçildi
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yapılan bir ankette bu yıl da Ruslar tarafından Rusya'nın en yakışıklı erkeği seçildi. Anket sonuçlarına göre erkeklerin yüzde 18'i, kadınların ise yüzde 17'si Putin'in, Rusya'nın en yakışıklı erkeği olduğunu belirtti.

The Moscow Times'ın göre Superjob.ru tarafından Cuma günü açıklanan anket sonuçlarında göre bu yıl da Rusya'nın en yakışıklı erkeği seçilen Devlet Başkanı Vladimir Putin, erkeklerin yüzde 18'inin, kadınların ise yüzde 17'sinin oylarını aldı.

Anket sonuçlarını yayınlayan Superjob.ru, geçtiğimiz yıldan bu yana oylarda yüzde 1'lik düşüş yaşamasına rağmen, Vladimir Putin'in hala Rusya'da en 'cazibeli' erkek olarak anıldığına dikkat çekti. Açıklamada, 'Ne atletler ne de diğer siyasetçiler onunla yarışabiliyor' denildi.

Aynı zamanda anket sonuçlarına göre, Rus erkeklerinin yüzde 90'ının kendilerini Rusya'nın en yakışıklı erkeği olarak belirtirken, kadınların yüzde 18'inin Rus erkeklerinin yakışıklı olmadığını söylediği belirtildi.

Anket sonuçlarına göre Putin'in arkasında Rus aktörler Dmitry Nagiyev, Danila Kozlovsky and Konstantin Khabensky yer aldı. Aktörler yüzde 2 ila 3 arasında oy alabildi.

Superjob.ru, anketin 22 Mart ile 1 Nisan arasında 300'den fazla Rus şehrinde bin erkek ile bin kadınla yüz yüze şekilde yapıldığını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.