Seda Akgül'den Karius yorumlarına tepki!

Seda Akgül'den Karius yorumlarına tepki!
Dün Beşiktaş'ın Alman kalecisi Karius için '3 bin 750 lira karşılığı öpmek isterim' ifadelerini kullanan sunucu Seda Akgül, sosyal medyada yazılan yorumlara karşılık olarak çektiği video ile yanıt verdi.

Zaman zaman güzelliği ve yorumlarıyla gündeme gelen Seda Akgül dün de Beşiktaşlı kaleci Karius hakkındaki sözlerle Türkiye'nin konusu oldu. Kısmetse Olur döneminde özel hayatıyla da karşımıza çıkan ünlü sunucu yeni sezonda başlayan 4 Kadın Zamanı'nda söylediği “Benim canım birine öpücük atmak istese şimdi. Beşiktaş'ın kalecisi gelse veririm 3 bin 750 lira, gel kardeş derim, öperim. Parasıyla değil mi derim ya. Öpücük dediğin nedir?” sözleri için kendisine gösterilen tepkiler için sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak yanıt verdi.

seda akgül
 

Kim ne kadar rezil olur?


Yaptığı bu açıklama sonrasında hakkında yapılan haberlerin ve yorumların ardı arkası kesilmeyince sunucu Seda Akgül, sosyal medya hesabından konuyla ilgili çektiği bir videoyu paylaştı ve cevap hakkını kullandı. Akgül: “Hakaret edenlere dava açılır… Kadının da espri yapma yeteneği vardır… Erkek erkeğe yaptığınız muhabbetleri yayınlasak kim ne kadar rezil olurdu acaba? Karius çok yakışıklı evet! Allah sahibine bağışlasın!! Bana da huzur ve sıhhat versin” sözlerini de eklediği cevap hakkı videosunu, “Benim zekamı küçümsemeyin libidomu abartmayın” sözleriyle bitirdi. İşte o video:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.