Seda Sayan Yeşim Salkım'ı affetmedi! Tehdit sonrası dava açtı

Seda Sayan Yeşim Salkım'ı affetmedi! Tehdit sonrası dava açtı
Ekranlara çıktığı günden bu yana girdiği polemiklerle gündemden düşmeyen Seda Sayan'ın başı bir kez daha dertte. Kadırgalı Aysel olarak da tanınan başarılı sunucu kendisini tehdit eden Yeşim Salkım'a dava açtı. İşte detaylar...

Bu güne kadar sunduğu tüm platformdaki programlarda adından söz ettiren ve başı beladan kurtulmayan Seda Sayan bir kez daha davalık oldu. Reyting sebebiyle bu tür tartışmaların içine girdiği yönünde iddialar da bulunan Seda Sayan'ı tehdit eden Yeşim Salkım sözleriyle de gündeme oturdu. Küs olduğu ünlülerle arasını düzelten Sayan, Yeşim Salkım'ı affetmedi. Güzel meslektaşı ve hemcinsi hakkında suç duyurusunda bulunan Seda Sayan 500 bin lira talep etti.

Avukat da dava açtı
Her iki ünlünün avukatı Altın Mimir de, Yeşim Salkım’dan aleyhinde beyanda bulunduğu gerekçesiyle 100 bin lira manevi tazminat talep etti.

Tehdit etti!
Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde özel bir kanalda sunuculuğunu yaptığı programa konuk olarak şarkıcı Gülben Ergen’i ağırlamıştı. Sedan Sayan’a ilk olarak Seren Serengil sonra da Yeşim Salkım tepki gösterdi.

seda sayan

Mahalle kavgası gibi
Yeşim Salkım, Gülben Ergen’in Seda Sayan tarafından övüldüğünü görünce sinirlerine hakim olamadı. Salkım, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak Seda Sayan’ı tehdit etti.sedasayanSalkım, “Kadırgalı mısın madırgalı mısın nesin bilmem, ben de Arnavut kızıyım. Seni geldiğin yere gönderirim” dedi. Yeşim Salkım’ın bu tehdidine 56 yaşındaki sunucu ve oyuncu Seda Sayan henüz karşılık vermedi. Kaynak: Seda Sayan Yeşim Salkım'ı Neden Mahkemeye Verdi 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.