Seren Serengil'in eski sevgilisi ile nişanlısı davalık oldu!

Seren Serengil'in eski sevgilisi ile nişanlısı davalık oldu!
Bir dönem Seren Serengil ile birlikteliği bulunan Özay Bakır, güzel oyuncunun nişanlısı Yaşar İpek tarafından kendisine tehdit içerikli mesajlar atıldığı yönünde iddialarda bulunarak savcılığa başvurdu. Konu hakkında Seren Serengil de savcılığa çağırıldı.

Seren Serengil Yaşar İpek ile 10 Temmuz'da evlenecek. Güzel oyuncunun eski sevgilisi Özay Bakır ile şarkı söylendiği esnada yan yana olduklarını videoda gören ve mesajlar yağdırdığı öne sürülen Yaşar İpek'in tüm gönderileri savcılığa teslim edildi. Bundan sonraki süreçte neler yaşanacağı ve hangi kararın çıkacağı merak ediliyor. Bilindiği üzere Seren Serengil de üç gün cezaevinde yatmıştı.

Serengil de tehdit etmiş!
Özay Bakır'ın verdiği dilekçede bilgisine başvurulmak üzere Seren Serengil'in de savcılığa gelmesini talep ettiği ortaya çıktı. Bunun nedeninin de güzel oyuncunun hesabından da tehdit ve hakaret içerikli mesajları atıldığı iddiaları.

Dava talep etti
UçanKuş'un ulaştığı dava dilekçesinde yer alan mesajların tehdit ağırlıklı olduğu görüldü. Dava dilekçesinde 3. şahıslar vasıtasıyla öldürme, felç bırakma ve çalıştığı mekanı basma tehditleri yüzünden dava açılması talep edildi. Bu mesajların yaklaşık 3 aydır devam ettiği ve Özay Bakır'ın, olayların devamında annesine bile mesaj atılması, hatta Yaşar İpek tarafından annesinin telefonla aranıp hakaret edilmesine kadar uzaması sonunda bu başvuruyu yaptığı öğrenildi.

Savcılığa verdi
Bakır, kendi hesabındaki bir videoda, Hazine çalışanlarına şarkı söylerken, yanında dolaşan Seren Serengil'in görünmesine kafayı takan Yaşar İpek'in tüm mesajlarını savcılığa teslim etti.

İşte savcılığa verilen dilekçe:

seren serengil yaşar ipek tehdit özay bakır

seren serengil yaşar ipek tehdit özay bakır

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.