Sevcihan Tunca'nın ev partisi

Sevcihan Tunca'nın ev partisi
Damga Gazetesi magazin muhabiri İsmail Gökgez, siz değerli okuyucularımız için İstanbul gece hayatının nabzını tutmaya devam ediyor

İki Aile, Avrupa Yakası, Arka Sokaklar gibi başarılı yapımlarda oyuncu olarak yer alan ünlü manken Sevcihan Tunca, geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutladı. Sadece yakın arkadaşlarını davet eden ve kalabalık olmamasına özen gösteren Tunca, tedbiri elden bırakmadı. Nişantaşı Topağacı'ndaki bahçeli bir evde gerçekleşen partide bol bol dans edildi. 37 yaşına basan ünlü mankenin doğum gününe oyuncu Özgür Özberk, solist Hayfi, manken Nilgün Bingöl, solist Meltem Kurtoğlu gibi çok sayıda ünlü sima katıldı. Akşam saat 22.00'da başlayan eğlence, gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Benim için önemli bir gün
Geceye özel bir konuşma yapan Sevcihan Tunca, şu cümlelerle misafirlerine seslendi: "Öncelikle geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Benim için önemli bir gün. Biliyorsunuz ki malum sebeplerden dolayı dışarıda kutlama yapamıyoruz. Mekanlar kapalı açık olanlarda belli bir saate kadar. İstedim ki aylar sonra dostlarla bir araya gelelim. İstedim ki virüs eğlencemize mani olamasın. İstedim ki güzel bir gece geçirelim. Yeni yaşıma girerken beni yalnız bırakmadığınız için hepinize sevgilerimi sunuyorum. Sizleri seviyorum!" Sevcihan Tunca ayrıca, "İfrit ve Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu" adlı filmlerde de rol almıştır.

Sevcihan Tunca
Sevcihan Tunca

Sevcihan Tunca

Sevcihan Tunca

Sevcihan Tunca

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.