Sevişme sahnesiyle konuşulan Çağatay Ulusoy kimdir?

Sevişme sahnesiyle konuşulan Çağatay Ulusoy kimdir?
Son dönemde rol aldığı Netflix dizisi Hakan:Muhafız'daki sevişme sahnesiyle gündemde olan Çağatay Ulusoy kimdir? Kaç yaşında, nereli ve memleketi...

Dünyanın en önemli dizi ve film yapımcılarından Netflix'in ilk Türk dizisinde Ayça Ayşin Turan ile sevişme sahnesi gündemden düşmeyen Çağatay Ulusoy hakkındaki detaylar merak ediliyor. Yakışıklı isim ile ilgili kaç yaşında olduğu, memleketi, kariyeri gibi dönüm noktalarının yer aldığı haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?
Çağatay Ulusoy (d. 23 Eylül 1990, İstanbul), Türk model, dizi ve sinema oyuncusudur.

2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.

Ayrıca, haftada iki kez Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk dersi almaktadır.

İlk rolü 2011'de Show TV'de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Dizi 2 sezon sürmüştür. Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.

çağatay ulusoy ayça ayşin turan sevişme sahnesi hakan muhafız

Dizi devam ederken yine aynı kanalda yayın yapan Eve Düşen Yıldırım dizisine konuk oyunculuk yapmıştır. Yine Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır. Başrol oyuncusu Hazal Kaya'nın Adını Feriha Koydum'dan ayrılması ve Feriha karakterinin ölmesiyle dizi 3.sezonda Adını Feriha Koydum:Emir'in Yolu adıyla sezona ekibe yeni dahil olan oyuncularla başlamıştır. Başrol Çağatay Ulusoy'un partnerlerinden biri Zeynep Çamcı olmuştur. Birkaç bölüm başarıyla devam eden dizi düşen reytingler ve gelen eleştiriler nedeniyle yine isim değiştirip sadece Emir'in Yolu adıyla yayın hayatına devam etmiştir. Bu defa dizinin Adını Feriha Koydum dizisi ile bir bağlantısı kalmamış ve konu tamamen değişmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.