Şeyma'nın kupalı seksi paylaşımı Instagram'ı salladı

Şeyma'nın kupalı seksi paylaşımı Instagram'ı salladı
Son dönemde Acun Ilıcalı'ya canlı yayında attığı mesajla konuşulan Şeyma Subaşı'ndan Instagram'da derin yırtmaçlı kupa paylaşımı geldi. Seksi fotoğraflar çok sayıda etkşleşim aldı.

Kızı Melisa ile tatil için Miami'ye giden ve bir süredir ABD'de bulunan Şeyma Subaşı, milyonlarca kişinin takip ettiği hesabından paylaşım yapmayı sürdürüyor. Acun Ilıcalı ile tanıştığı günden bu yana hatta boşandıktan sonra da gündem olmayı sürdüren Subaşı yine çok konuşulacak fotoğraflar yayınladı.

Magazin gündemininin üst sıralarında yer almayı başaran Şeyma Subaşı, son olarak Acun Ilıcalı'ya attığı otel parası mesajıyla konuşulmuş ve tepkilerin hedefi haline gelmişti. Tatilini sürdüren Subaşı, fotoğraflarıyla da konuşulmaya dvam ediliyor. Paylaştığı video ve fotoğraflarda cesur pozlar veren sosyal medya fenomeni, paylaştığı notla da kafaları karıştırdı.

şeyma subaşı seksi fotoğrafları

 

Kahve kupanız olabilir miyim?

Hayatını anlatan kitabında da yer alan ‘Herkesi memnun edemezsin çünkü pizza değilsin’ cümlesi ile uzun süre konuşulan Subaşı bu defa derin yırtmaçlı kıyafeti ve elinde tuttuğu kahve kupası ile birlikte ilginç bir mesaja imza attı. Subaşı birkaç saat içerisinde 140 bini aşan beğeni alan mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kahvenizi sıcak seviyorsanız, kahve kupanız olabilir miyim?”

şeyma subaşı seksi fotoğrafları

şeyma subaşı seksi fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.