Sıla frikik verdi Altın Kelebek'te herkes onu konuştu

Sıla frikik verdi Altın Kelebek'te herkes onu konuştu
Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlülerin ne giydiği merak edilirken güzel şarkıcı Sıla'nın verdiği frikik gecenin en çok konuşulan olaylarından biri oldu.

45.Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini bulurken ünlü isimlerin giydiği birçok elbise geçer not almayı başaramadı. Sosyal medya hesplarından giydikleri kıyafetleri paylaşan pek çok isim hayranları tarafından beğenilmedi. Müzik dünyasının güzel isimlerinden Sıla ise verdiği frikikle geceye damga vurdu.

Hürriyet'in düzenlediği Altın Kelebek Ödülleri'nde son zamanların gündemdeki ismi Sıla gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Ödül aldığı sırada Sıla frikik verirken hem geceye katılanlar hem de sosyal medya kullanıcıları ünlü şarkıcıyı yorumladı.

Onur Ödülü sonrası açıklama yapan ünlü şarkıcı Sıla, "Çok teşekkür ederim. Bence en önemli kısmı süper kahramanlardan almış olmak. Bunun yanı sıra tabi ki onur duyuyorum. Teşekkür ederim. Amacımız her zaman üretmek olsun, bütün niyetim de budur. İyi akşamlar." ifadelerini kullandı.

sıla frikik​​​​​​​

Ödülünü aldığı sırada frikik verdi
Ünlü şarkıcı Sıla ödül sonrası MFÖ gurubuyla selamlaşması sırasında kıyafetinin azizliğine uğradı. Derin dekoltesi yüzünden eğildiği sırada kıyafetinin azizliğine uğradı. Öte yandan sosyal medya kullanıcıları Sıla'yı, dünyaca ünlü dizi Game of Thrones'un Cersei karakterine benzetti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.