Sıla ve sevgilisi jandarmalık oldu!

Sıla ve sevgilisi jandarmalık oldu!
Yeni çıkardığı Meşk albümü ile gündemde olan Sıla, sevgilisi Hazer Amani ile birlikte verdiği partideki yüksek müzik sesi sebebiyle jandarmaya şikayet edildi.

Karanfil şarkısına çektiği kliple dinleyicilerinin karşısına çıkan Sıla'nın gecesi ifade ile bitti. Sevgilisi Hazer Amani ile özel dostları ve yakınlarına parti veren ünlü şarkıcı ve şefin evine jandarmalar geldi. Çift açtıkları yüksek sesin ardından eğlencenin dozajını aşınca şikayet edildi.

Sonuna kadar açtılar
Sabah'ın haberine göre; Sevgilisi Sıla'nın yanına giden Hazer Amani, basın mensuplarını görünce panik oldu ve çifti gün boyu evden dışarı çıkmadı. İkili akşam saatlerinden itibaren ise yakın dostlarını çağırarak parti verdi. Altı arkadaşıyla beraber havuz başında eğlenen ve müziğin sesini sonuna kadar açan Sıla Gençoğlu, komşularını rahatsız etti. Komşuların rahatsız olmasına aldırış etmeyen şarkıcı, partisine devam etti. Sıla'nın komşuları, yüksek sesli müzik açan şarkıcıdan şikayetçi oldu

İfade verdiler
Ancak komşuların şikayeti üzerine lüks villaya gece yarısı jandarma ekipleri geldi. Ekip, ünlü popçu ve arkadaşlarını ifadelerini aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.