Songül Karlı'nın eski eşine benzetilen Behzat Uygur çılgına döndü!

Songül Karlı'nın eski eşine benzetilen Behzat Uygur çılgına döndü!
Eşi yüzünden birkaç kez hacizlik olan Songül Karlı zor günler geçirirken bir Twitter kullanıcısının ünlü oyuncu Behzat Uygur'u Metin Yüncü'ye benzetmesi sanatçıyı kızdırdı.

Eş mağduru olan ünlülerden biri de Songül Karlı. Güzel sunucu ve oyuncu eski eşinin borçları yüzünden evine haciz için gelindiğini açıklamış ve kamuoyunun gündemini bir hayli meşgul etmişti. Evindeki neredeyse her şey haciz edilen Songül Karlı'nın ardından sosyal medyadaki bazı mesajlar Behzat Uygur'u şaşkına çevirdi. Çünkü bir sosyal medya kullanıcısı yakışıklı oyuncuyu Songül Karlı'nın eski eşine benzetti.

Oyuncu ve sunucu Behzat Uygur'un Songül Karlı'nın eski eşi Metin Yüncü'ye benzerliği başına iş açtı.Bazı kullanıcıların Behzat Uygur'a Songül Karlı'dan dolayı mesaj atması usta oyuncuyu şaşkınlığa uğrattı.
 


Başkasının kocasıyım!


Metin Yüncü'yü Behzat Uygur'a benzeten bir takipçi , "Songül Karlı ne olacak? Onun dolandırmış olduğunuz paraları, mal varlıkları.. Yazık değil mi kadına? Size hiç yakıştıramadım" diyerek hesap sordu. Bu mesaj karşısında şaşkınlığını gizlemeyen Behzat Uygur şu cevabı verdi: "Hanımefendi o ben değilim. Ben başkasının kocasıyım.


behzat uygur

 

Karlı'dan açıklama


Bu ilginç olayı öğrenen olaya hemen müdahale eden Songül Karlı "Arkadaşlar Behzat Uygur benim arkadaşım, beni dolandıran Metin Yüncü" açıklamasını yaptı. 


behzat uygur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.