Tolga Sarıtaş'ın sevgilisi Zeynep Mayruk kimdir, kaç yaşında ve nereli

Tolga Sarıtaş'ın sevgilisi Zeynep Mayruk kimdir, kaç yaşında ve nereli
Söz dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolga Sarıtaş'ın sevgilisi Zeynep Mayruk son günlerin en çok aranan ismi oldu. Zeynep Mayruk kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

84. bölümü ile birlikte Star TV ekranlarına veda etmeye hazırlanan Söz dizisinin baş rol oyuncusu Tolga Sarıtaş'ın bir süredir modacı Zeynep Mayruk ile birlikte olduğu konuşuluyor. Binlerce hayranı bulunan Sarıtaş'ın hayranları da bu gelişme karşısında Zeynep Mayruk ile ilgili araştırmalar yaparak kim olduğunu öğrnemeye çalışıyor. Magazin gündemine bomba gibi düşen aşk iddiasında iki ismin de birbirini Instgram'da takip ediyor olması söylentileri güçlendiriyor. Peki  Zeynep Mayruk kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Zeynep Mayruk kimdir?
Zeynep Mayruk, 1989 yılında İzmir’de doğdu. İlk moda dersini Saint Charles Lisesi’nde, Chicago’ da aldı.

2006 yılında Saint Charles Lisesi’ nden mezun olduktan sonra Türkiye’ ye geri döndü ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı bölümünde eğitim hayatına devam etti. 2012 yılında bu bölümden mezun oldu.

2012 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi’ nden mezun olduktan sonra akademik hayatına Londra Central Saint Martins’ de devam etti ve burada 6 farklı sertifika programını bitirdi.

2013 yılında kendi adı altında Zeynep Mayruk markasını yarattı, şimdi ise Haute Couture tasarımlarını ve hazır giyim kıyafetlerinin üretimlerini sürdürmektedir.

ZEYNEP MAYRUK INSTAGRAM FOTOĞRAFLARI

Zeynep Mayruk, ilk koleksiyonunu 2013 Alaçatı Millfest festivalinde sergiledi ve bu festivalde büyük bir başarı elde etti.

Daha sonra 2014 ilkbahar yaz koleksiyonlarının sergilendiği Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul‘ da ilk stüdyo defilesini gerçekleştirdi.

Zeynep Mayruk, koleksiyonlarını tüm dönem çizgilerinden esinlenerek, modern şehir kadınları için tasarlamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum