Türkü Turan öldü öldü dirildi!

Türkü Turan öldü öldü dirildi!
Star’ın sevilen dizisi ‘Seni Çok Bekledim’’in cuma günü yayınlanan 4. bölümünde, ‘Zahide’ karakterini canlandıran oyuncu Türkü Turan, senaryo gereği öldü ancak aynı dizide ‘Meryem’ karakteri ile diziye sürpriz bir giriş yaptı.

 Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu paylaştığı ‘Seni Çok Bekledim’ seyircisini ekran başına kilitliyor. Dizinin Cuma akşamı ekrana gelen bölümünde  Türkü Turan’ın hayat verdiği  ‘Zahide’, geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybetti. Senaryo gereği canlandırdığı ‘Zahide’nin ölmesiyle ‘Bahçıvan Hasan’ın kardeşi ‘Meryem’ olarak yeni imajıyla diziye sürpriz bir giriş yapan Türkü Turan’ın büyük merak uyandırdı.

YENİ PAYLAŞIMI HEYECAN YARATTI

Öte yandan yeni karakteri ‘Meryem’in gelişini sosyal medya hesabından duyuran Türkü Turan, paylaştığı fotoğrafın altına “Meryem is loading” yazarak yeni karakteri ile ilgili ipucu verdi. Sözünü kimseden sakınmayan, hiç kimseye eyvallahı olmayan, hafif agresif bir karakter olan ‘Meryem’, seyirciyi farklı bir serüvenin içerisine sokacak.

ÜNLÜ OYUNCULAR ROL ALIYOR

Yönetmenliğini Şahin Altuğ’un yaptığı dizinin dev kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar rol alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.