Tuvana Türkay dudak dudağa öpüşmesini açıkladı: Kimseye soracak değilim

Tuvana Türkay dudak dudağa öpüşmesini açıkladı: Kimseye soracak değilim
Futbolcu Alper Potuk ile bir dargın bir barışık sürdürdüğü ilişkisinde sosyal medyadaki öpüşme paylaşımı ile herkesi şaşırtan Tuvana Türkay açıklamada bulundu. Güzel oyuncu; "Annemin dudağını da öperim ayaklarını da..." dedi.

Sosyal medyanın en dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başaran ve her geçen gün takipçisini artıran Tuvana Türkay'ın son paylaşımı adeta olay oldu.

14 saniyelik video paylaşımına ve resim eklenmesine imkan tanınan Instagram hikayesinde bir kadınla dudaktan öpüştüğü kareyi yayınlayan başarılı oyuncu magazin gündeminie sallamıştı. 28 yaşındaki Tuvana Türkay bu pozun altına da "Yeni eve öpücük hediyesi" notunu iliştirmiş ve video haline getirdiği karelere 'Bu ilk kez değil' etiketini kullanmıştı.

Tuvana Türkay'ın bir takipçisi paylaşımı kendi sosyal medya hesabından paylaşarak, "Arkadaşlar gençlere böyle örnek olmayın." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Gündeme gelmek için her şeyi yapıyorlar yazıklar olsun" dedi.

Hatta hakkında bir kadınla dudak dudağa haberleri yapılan 28 yaşındaki oyuncu konuya yeni paylaşımla açıklık getirdi.

tuvana türkay annesiyle dudak duağa öpüştü

Türkay Instagram'dan yaptığı yeni paylaşımın altına "Annemin dudağını da öperim ayaklarını da. Kimseye soracak değilim. bütün annelerin ellerinden ve gözlerinden öperim .. Allah , annesi olmayan herkese güç ve sabır versin" notu düştü.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum