Twitter'ın en iyileri belli oldu

Twitter'ın en iyileri belli oldu
Magazin dünyasının ünlü isimleri icra ettikleri sanat dışında sosyal medyadaki kimlikleriyle de milyonlarca kişiye ulaşmayı başarıyor. Son yıllarda yaptığı atakla dünyanın en çok kullanılan mikro blog sitesi olan Twitter'da hesabı bulunan ünlülerden 2017 yılındaki en iyiler belli oldu.

Haber okumak, iletişim kurmak, sevdiklerimizi takip etmek veya fotoğraf paylaşmanın yanısıra birçok sebeple kullanıcısı olduğumuz sosyal medyada ünlüler de bulunuyor. Zaman zaman takipçilerine verdikleri kızgın ifadeler ve ayarlarla gündeme gelseler de önemli kitleler onlardan vazgeçmiyor. İşte Twitter'ı en aktif olarak kullanan ünlüler...

1- Demet Akalın: Takipçi sayısı 6.5 milyon
Twitter’ı en aktif kullanan ünlülerin başında tabii ki Demet Akalın geliyor. Demet hem gündemi yakından takip ediyor; hem de özel hayatında yaşadığı her türlü sevinci, kızgınlığı, üzüntüyü gün boyunca takipçileriyle paylaşıyor. Kendisi hakkında yapılan eleştirileri de capslerle paylaşarak özgüvenine hayran bırakıyor :)

2- Tarkan: Takipçi sayısı 3.46 milyon
Megastarımız, canımız, ciğerimiz Tarkan, Twitter’ı çoğunlukla (ve maalesef) sadece önemli günleri kutlamak ve müzik çalışmalarını paylaşmak için kullanıyor. Keşke daha çok duygularını paylaşsa! Örneğin 10 Kasım’da Mustafa Kemal Atatürk’ü, seslendirdiği 'Kırmızı Gülün Adı Var' şarkısıyla anmış ve bu paylaşımıyla gönülleri bir kez daha fethetmişti.

3- Haluk Levent: Takipçi sayısı 688 bin
Türk rock müziğinin 90’lı yıllara damga vuran ismi Haluk Levent, Twitter’ı en etkili kullanan bir başka isim. Eğlenceli ve esprili kişiliğini tweetlerine de yansıtıyor, yeni nesille de iletişim kuruyor.

Haluk Levent, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde örgütlenerek sosyal sorumluluk etkinliklerine imza atan AHBAP Derneği’nin çalışmalarına da hesabında yer veriyor.

Haluk Levent'i takip etmenin en güzel tarafı, sevenlerinin mesaj ve yorumlarına kayıtsız kalmadığını fark etmek. Örneğin bir hayranının isteğini geri çevirmeyerek mezuniyet töreninde kavalyesi olmuştu :))

4- Cem Yılmaz: Takipçi sayısı 13.7 milyon
Komedyen Cem Yılmaz da Twitter’ı aktif kullanıyor. Merakla beklediğimiz Arif V 216 filminin fragman ve posterlerini paylaşan Yılmaz, geçtiğimiz günlerde filmine yapılan eleştiri ve yorumlara teker teker cevap vermişti.

5- Gülse Birsel: Takipçi sayısı 710 bin
Köşe yazılarını takipçileriyle düzenli olarak paylaşan Gülse Birsel, 'Aile Arasında' filminin başarısıyla ilgili tweetler atmayı seviyor. Olayı kişiselleştirmeyenlerden :)

6- Ezgi Mola: Takipçi sayısı 1.4 milyon
Hayvan sevgisiyle bilinen Ezgi Mola, şiddet gören hayvanlarla ilgili haberlere Twitter hesabında geniş yer veriyor. Bu haberlere tepkisini ortaya koymaktan çekinmiyor, gündemi de yakından takip ediyor. 

7- Aleyna Tilki: Takipçi sayısı 157 bin
Aleyna Tilki de Twitter’ı aktif kullanan isimlerden. Hayranlarının kendisi için yazdıklarını retweet eden Tilki, onlara sevgisini de dile getirmeyi ve düşüncelerini paylaşmayı tercih ediyor.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.