Vildan Örnek ölen sevgilisinin ardından doğum gününü kutladı

Vildan Örnek ölen sevgilisinin ardından doğum gününü kutladı
27 Mayıs'ta sevgilisi Arda Öziri'yi kaybeden Vildan Örnek'in şaşalı doğum günü partisi tepki gördü.

Ünlü oyuncu Arda Öziri geçirdiği bir kaza sonrasında hayatını kaybetmiş ve Türkiye kendisine gözyaşı dökmüştü. 6 yıllık sevgilisi Vildan Örnek de o isimlerden biriydi. Instagram'da paylaştığı “Eşim, dostum, arkadaşım, sırdaşım ne çok şey oldun hayatımda. Hayatıma girdiğin ilk günden beri (27.05.2012) şimdi tam 6 yıl sonra aynı gün kaybettim seni. Acımın tarifi olamaz. Sen babana kavuştun, bir gün biz de sana kavuşacağız. Hayatıma kattıkların için sana binlerce kez teşekkür ederim güzel insan…#ardaöziri” mesajı sonrasında yaptığı doğum gününe tepki de gecikmedi.

40 GÜN SONRA EĞLENCE
Vİldan Örnek, önceki aşkam yeni yaşını kutladı. Eski sevgilinin, Arda Öziri'nin ölümünden 40 gün sonra organize ettiği dansözlü doğum günü partisi, Cengiz Çolak'ın tepkisini çekti. Parti fotoğraflarını sayfasında paylaşan Çolak, altına şu notu düştü:

vildan örnek

"Bu fotoğrafta gördükleriniz Arda'nın kız arkadaşı ve en yakın gördüğü dostları... Ben bu adamın kırkının duasını dün yapmışken, maalesef sevgilisi çalgılı doğum gününü kutluyor. Vildancığım! her sene doğum günün oluyor, bari biraz daha sade yapsaydın. Olan gerçekten ölene oluyormuş. Hepinize yazıklar olsun. Hepinizi siliyorum, hayatınızda başarılar diliyorum. Umarım ömrünüz uzun olur"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.