Villasını su basan Demet Akalın çılgına döndü! Allah'a havale ediyorum

Villasını su basan Demet Akalın çılgına döndü! Allah'a havale ediyorum
Üç gün önce eşinden boşanan Demet Akalın haciz memurlarının işlemleri sırasında koparılan hortumlar yüzünden lüks villasına su basmasına tepki gösterdi. Akalın adeta patlama yaşadığı Instagram paylaşımında kendisine formalite için boşandığı yönünde yorum yapanlara da verdi veriştirdi.

Türkiye'nin sosyal medyadaki en dobra ünlülerinden biri olan Demet Akalın Instagram'dan çok sert bir paylaşımda bulundu. 

Boşandığı eşi Okan Kurt'un borçları sebebiyle evine haciz gelen Demet Akalın haciz işlemlerinin esnasında hortumların koparıldığını ve bu sebeple evini su bastığını bir paylaşımla takipçilerine sundu.

Su basmasıyla birlikte Akalın'ın evi büyük zarar görürken kızı Hiran'ın eşyaları da kullanılamaz hale geldi.

Akalın şunları not olarak yazdı;
"Şimdi size ne diyeyim ben! Gelen avukat, gelen icra müdürü hakkınızda suç duyurusunu da yapacağım!Şu evimin sökemediğiniz, kopardığınız hortumlar bu yağmurda evi su bastırdı. Kurutma makinelerini de almışsınız, çocuğumun eşyaları perişan! Ya ben size o gün kendi ellerimle çay servisi yaptım. Müdüre güvendim, çektim çıktım evden kızımla! Bu evi bu hale getirecek ben size ne yaptım? Soruyorum ne yaptım? Borçlu beyefendiye, doğum yapan çocuğuna kızımın altınlarından götürmüştü koştura koştura babası.  Ben sizden rica ettim. ‘Hira’nın ilk okul günü girmeyin odasına’ dedim. ‘Televizyon, klima ne varsa alacağız’ dediniz! Sizin derdiniz ben değilim, borçlunuz da ben değilim. O ‘formalite boşandı’ diyenlerin hepsini yüce Rabbim’e havale ediyorum! Nerede çocuk, nerede aile mahkemesi! Nerede benim hakkım!”

demet akalın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.