Yasmin Erbil yılbaşına Londra'da girdi

Yasmin Erbil yılbaşına Londra'da girdi
Cesur fotoğraflarıyla sosyal medyanın tozunu attıran ve hem babası hem de annesi kadar ünlü biri haline gelen Yasmin Erbil yılbaşını Lonra'da karşıladı. Giydiği yılbaşı renklerinden oluşan bir eşofman ve kafasındaki şapkayla dikkatleri üzerine çeken Erbil aşk sorularına ise yanıt vermedi.

Oyuncu Nergis Kumbasar ile şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızları Yasmin Erbil dün havaalanında Londra'ya giderken görüntülendi. Sosyal medya fenomeni gizemli hareketleriyle herkesin dikkatini çekmeyi başarırken şapkasını da gizlenmek için kullandı.

2018 senesini İngiltere’de karşılamak için Londra’ya giderken havalimanında görüntülenen Yasmin Erbil, karşısında muhabirleri görünce şapkasıyla yüzünü saklamaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Yasmin Erbil, muhabirlerin kendisine yönelttiği aşk sorularını ise cevapsız bıraktı.

yasmin erbil

Erbil, son dönemde sansasyonel haberlerle sık sık gündeme geliyor. Özellikle sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla dikkat çeken Erbil, zaman zaman eleştiri odağı olsa da annesi Nergis Kumbasar ve babası Mehmet Ali Erbil tarafından her koşulda destekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.