Yılmaz Erdoğan Belçim Bilgin ile ne zaman boşandı! 'Adliye yanlış'

Yılmaz Erdoğan Belçim Bilgin ile ne zaman boşandı! 'Adliye yanlış'
Başarılı oyuncu Yılmaz Erdoğan 12 senelik eşi Belçim Bilgin'den 10 gün önce boşandığını ve kısa sürede adliyeden kol kola çıktıklarını açıkladı.

Haklarında sürekli ayrılık haberleri çıkan ancak resmi bir karar olmayan Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin'in evlilikleri noktalandı. Çift görülen duruşmada aralarındaki birlikteliği resmi anlamda sonlandırmış oldu.

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin boşandı. Magazin dünyasının ünlü çifti artık kendilerine yeni bir hayat kuracak. Boşandıkları iddialarını da doğrulayan Yılmaz Erdoğan, 10 gün önce davanın sonuçlandığını duyurdu.

Esra Erol ve eşi Ali Özbir bir balıkçıda yemek yiyen başarılı oyuncu basın mensuplarının sorularını yanıtlarken evliliğine dair açıklamada bulundu.

Adliye yanlış!
Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin’in boşandıkları yönünde çıkan haberlere Uçankuş TV’ye verdiği röportajda doğruladı. Muhabirin, “Çağlayan Adliyesi’nde geçtiğimiz Cuma günü Belçim Hanım’la boşandığını duyduk” demesinin üzerine gülümseyerek tepki veren Erdoğan, “Haber doğru da adliye yanlış. Çok sevgi saygı dolu bir şey ele ele girdik kol kola çıktık Çok geç kaldınız 10 gün oldu.” dedi.

yılmaz erdoğan belçim bilgin

Bir çocukları var
Oyuncu Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan, 9 Ağustos 2006 yılında dünya evine girmiş çiftin Rodin Nazım Erdoğan ismini verdikleri bir çocukları var. Bilgin ile Erdoğan’ın evliliklerinden Rodin Nazım isimli bir erkek çocukları dünyaya gelmişti. Erdoğan kızı Berfin’in dünyaya geldiği ilk evliliğini Sanem Oktar ile 1993 yılında yapmış ikili 5 yıl sonra birlikteliklerini noktalamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.