CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu: İşinize bakın!

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu: İşinize bakın!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik “aptal, hırslı, müteahhit kafalı" dediği iddia edilen CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun konuyla ilgili ilçe başkanları toplantısında , “Ben bu iddiaları yazan gazeteleri okumuyor,ciddiye bile almıyorum. Ekrem İmamoğlu, Türkiye’nin en başarılı belediye başkandır. Böyle tartışmalara kulak asmayın, işinize bakın” dediği öğrenildi

İDDİALARI YAZANLARI CiDDİYE ALMIYORUM

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘2023 Yatırım ve Hizmet Bütçesi’ sunumu öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun kendisine sert sözlerle yüklendiği iddialarına yanıt veren İmamoğlu, “Kaftancıoğlu, nezaketli bir hanımefendidir. Yani bu bahsi geçen kelimeleri bir kadın olarak söylememiştir, diye düşünüyorum. Söyleyeceğim bu kadar” dedi. Söz konusu iddialara yönelik Damga'nın ulaştığı kaynaklarsa Kaftancıoğlu'nun, 9 kişilik İl Başkanlığı Divan Toplantısı'nda iddiaları yalanladığını ifade etti. Yaşanan tartışmalara ilişkin CHP'li ilçe başkanları toplantısında konuşan  Kaftancıoğlu'nun, “Ben bu iddiaları yazan gazeteleri okumuyor, ciddiye bile almıyorum. Ekrem İmamoğlu, Türkiye'nin en başarılı belediye başkandır. Böyle tartışmalara kulak asmayın, işinize bakın” dediği bilgisine ulaşıldı.


CHP’NİN BAŞARISI İÇİN HEP BiRLiKTE ÇALIŞIYORUZ

İmamoğlu ve Kaftancıoğlu arasında soğuk rüzgarlar estiği yönündeki iddiaları yalanlayan kaynaklar, Kaftancıoğlu'nun, Ekrem İmamoğlu'nun  yeniden İBB adayı olma ihtimaline de karşı çıkmadığını ifade etti. CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun İmamoğlu için “Kendisi tabii ki her belediye başkanımız,     partilimiz gibi yeniden aday olabilir, adaylık iddiasında bulunabilir. Bizim buna karşı çıkmamız, engellemeye yönelik çabalar içerisinde olmamız asılsız şeylerdir” dediği öğrenildi. Zaman zaman her parti içinde, tartışmalar olabileceğini, fikir ayrılıkları yaşanabileceğini de belirten Kaftancıoğlu'nun, İmamoğlu ile de kısmi görüş ayrılıkları yaşasalar bile her zaman diyalog içinde olduklarını ve  geçmişte olduğu gibi bugün de CHP'nin başarısı için herkesin ortak rol üstlendiğini söylediği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.