Devletin kartı yolda geçmiyor!

Devletin kartı yolda geçmiyor!
İndirimli ve ücretsiz kart nedeniyle yaşanan şoför-yolcu sorunu tamamen ayyuka çıktı. Silivri halk otobüslerinin yaşlıları almak istemediği, sadece yaşlıların bulunduğu durakları ise es geçtikleri belirtildi. Bu duruma isyan eden yaşlılar ise “Bu kartı bize devlet verdi, gidin sorununuzu devletle çözün” isyanında bulundu

Ücretsiz kart geçmediği gerekçesiyle çift katlı halk otobüsünden indirilen gazinin ardından şimdi de bedava kart kullandıkları için Kumburgaz Lunapark durağında bekleyen iki yaşlı vatandaş Silivri halk otobüsüne alınmadı. Her zaman aynı sorunu yaşadıklarını dile getiren vatandaşlar, “Yaşlılıktan dolayı bedava bindiğimiz için bizi almak istemiyorlar. Bazen de gözümüze baka baka küfür ediyorlar. Geçen hafta bir şoförle kapıştık. Bana ağzına geleni söylediler” diye konuştu.

Kartı devlet verdi, bizim günahımız ne!
Bedava kartı kendilerine devletin verdiğini ifade eden vatandaşlar, “Otobüsçüler bundan rahatsız oluyorsa gitsin bu durumu devlete anlatsınlar. Bizim ne günahımız var?” açıklamasını yaptı. Yaşlı bir kadının çocuklarıyla birlikte sırf zahmet olsun diye farklı durakta indirildiğini belirten vatandaşlar, “Büyükçekmece'de eczane durağında inmek istemesine rağmen kadını burada indirmediler. Sırf zahmet olsun diye bir sonraki durağa kadar götürdüler. Böyle bir durak olmadığını söyleyerek alay da ettiler”  dedi.

Gazete Damga yazmıştı
Gazetemiz 10 Şubat 2018 Cumartesi günü 'İstanbul'da mavi alarm' başlığı ile verdiği manşet haberde otobüslerde yaşanan sorunları dile getirmiş ve bu soruna bir kez daha değinmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum