'Kumarbaz Özcan' başkan oldu!

'Kumarbaz Özcan' başkan oldu!
Sık sık kumar oynamasıyla anılan ve belediye hoparlöründen 'Kumarbaz Özcan' diye anons edilen Özcan Işıklar, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne (İzmir BB) bağlı Grand Plaza A.Ş'nin yönetim kurulu başkanlığına atanmış, gelen tepkiler üzerine görevden alınmıştı. Işıklar’ın şimdi de İzmir BB iştiraklerinden olan Baysan A.Ş’ye yönetim kurulu başkanı olarak atandığı ortaya çıktı

Kumar bağımlılığıyla hafızalara kazınan Silivri Belediyesi eski Başkanı Özcan Işıklar, Bulgaristan'daki bir kumarhanede kumar oynarken görüntülenmiş ve Silivri'de belediye hoparlöründen “Kumarbaz Özcan, rüşvet parasıyla kumar oynuyor” diye anons edilmişti. Tekrar belediyebaşkan adayı olarak girdiği 31 Mart 2019 seçimini kaybettikten sonra Büyükşehir Belediyesi koridorlarını arşınlayan Işıklar, istediğini İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde bulmuş ve Grand Plaza A.Ş isimli belediye şirketine yönetim kurulu başkanı olmuştu. Gelen tepkiler üzerine yönetim kurulu başkanlığından alınan, Işıklar isminin İzmir BB Başkanı Tunç Soyer'e danışman olarak atandığı duyurulmuştu.

Basın danışmanını da müdür yaptı
Soyer’in danışmanı olduğu ifade edilen Işıklar, Grand Plaza A.Ş’den alındıktan sonra yaklaşık 4 yıldır atıl olan Baysan A.Ş’nin başına getiriliyor. Silivri'deki ekibinde yer alan Murat Önkardeşler Genel Müdür, basın danışmanlığını yürüten Melis Avcı ise şirketin ARGE Müdürü oluyordu. Şirketin çalışan sayısı ise 5-6 kişiden oluşuyordu. Işıklar İzmir’e tarım lisesi kuracak ve İzmir’i tarımda Silikon Vadisi yapacak ekibi, Silivri’den taşımıştı. Anlaşılamayan ise şuydu; İstanbul’un 10 yılda Silikon Vadisi olamayan ve ürettiklerinin karşılığı hesaplarda gözükmeyen Silivri Belediyesi eski başkanı tam da kentte hoparlörden anons edilen “Kumarbaz Özcan” sözüne yakışır bir şekilde İzmir’de kumar oynuyordu.

Ali Tarakçı'nın yazısı için tıklayın >>>

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum