Meral Akşener: Erdoğan'a adil davranacağız

Meral Akşener: Erdoğan'a adil davranacağız
İYİ Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı'na katılan İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin İstanbul İl Başkanlığına yapılan saldırıyı hatırlatarak, "Barikatlara hatta kurşunlara rağmen biz hâlâ buradayız" dedi. Her seferinde mağdur olanın AK Parti olduğunu söyleyen Akşener, 14 Mayıs sonrasını işaret ederek, "Recep Bey ve arkadaşlarına karşı adil davranacağımıza söz veriyoruz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti, seçim beyannamesini açıkladı. ATO Congresium'da gerçekleşen toplantıda, İYİ Parti lideri Meral Akşener, 14 Mayıs sonrası için net mesajlar verdi. İktidara 'adalet' hatırlatması yapan Akşener, “Adaletin dönüp dolaşıp bir gün, en çok kendilerine lazım olacağını unutuyorlar. Ama biz İYİ Parti olarak buradan söz veriyoruz: 14 Mayıs’tan sonra milletimizin sandıkta uğurlayacağı Recep Bey ve arkadaşlarına da adil davranacağımıza söz veriyoruz" ifadelerini kullandı.

“14 Mayıs'ta tarih yazacaklara selam olsun” diyen Akşener, “Ne yazık ki bugün Türkiye'de bize geçmişimizi unutturmak isteyenler var. Bizi 20 yıllık bir kısır döngünün içine sıkıştırmak isteyenler var. Tarihimizi küçümseyerek kendini büyütmek isteyenler var” açıklamasını yaptı.


Bu kereste gibi adamlar mağdur oluyor

Konuşmasında iktidara sert eleştirilerde bulunan Akşener, “Kahramanmaraş'ta, Adana'da, Diyarbakır'da, Gaziantep'te, Osmaniye'de, Şanlıurfa'da, Kilis'te, Malatya'da insanlarımızı yaşatamadılar. Mesela Recep Bey çıktı, 'Kader planı' dedi. 'Ölüm bu işin fıtratında var' dedi. Hatta daha dün Hatay'da daha da ileri gittiler 'Bu depremde rahmet var' dediler. Bunu diyecek kadar ölçüyü kaçırdılar. Başkentin göbeğindeki alçak bir suikastı görmezden geldiler. Katilleri, azmettiricileri, alçaklığa ortak olanları bilmezlikten geldiler. Yargı süreçlerine müdahale ettiler” dedi. Akşener, “Kadınlar, çektikleri eziyete karşı haklarını savunmak istiyor ama mağdur olanlar hep bu kereste gibi adamlar oluyor. Zırıl zırıl ağlıyorlar” tepkisini gösterdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.