Oğlu komada, baba isyanda!

Oğlu komada, baba isyanda!
​​​​​​​3.22 promil alkollü çıkan Tolga Duva, yanlış sollama yapınca karşı şeride geçerek 33 yaşındaki Fatih Terzi'nin kullandığı motosiklete çarptı.

3.22 promil alkollü çıkan Tolga Duva, yanlış sollama yapınca karşı şeride geçerek 33 yaşındaki Fatih Terzi'nin kullandığı motosiklete çarptı. Ağır yaralanan Terzi'nin sol bacağının kesildiği ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Gözaltına alınan Duva'nın serbest bırakılması acılı aileyi çileden çıkardı. Baba Lütfi Terzi, "Sollamanın yasak olduğu yerde, 150-180 kilometre hızla gelen bir araç oğlumu biçiyor. Hakim bunu serbest bırakıyor” diye isyan etti

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ SİLDİRMEYE ÇALIŞTILAR!

Beykoz Çavuşbaşı Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde iddiaya göre; sürücü Tolga Duva, sollama yaparken Fatih Terzi'nin kullandığı motosiklete çarptı. Kazanın etkisiyle Terzi, motosikletinden savrulup yerde sürüklenerek ağır yaralandı. Duva, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ambulansla hastaneye kaldırılan, Fatih Terzi'nin tedavisine yoğun bakımda devam edildiği, hayati tehlikesinin sürdüğü ve sol bacağının diz altından kesildiği öğrenildi. Terzi'nin yakınları, Duva'nın gözaltına alınıp daha sonra serbest kaldığını söyleyerek isyan etti; karşı tarafın olaydan sonra çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini sildirmeye çalıştığını savundu.

OĞLUMUN BACAĞI KESİLDİ, ÖLÜM RİSKİ DEVAM EDİYOR

Baba Lütfi Terzi, "Sollamanın yasak olduğu, düz çizgi bulunan yerde 150-180 kilometre hız ile yanlış sollamayla gelen bir araç oğlumu biçiyor. Bu kişi daha sonra karakolda 3.22 promil alkollü çıkıyor. Karakolda uyuşturucu şüphesi üzerine saç ve kan örneği de alınıyor. Hakim bunu serbest bırakıyor. Alkollü olduğu net, paylaşımları ve ifadesi var. Alkollü olduğunu, yanlış sollama yaptığını da kabul ediyor. Buna rağmen serbest bırakılıyor. Çocuğumuz şu an burada hastanede, yoğun bakımda bacağının biri kesildi. Ölüm tehlikesi devam ediyor. Bizim burada beklentimiz adalet. Devletin benim hakkımı da onun hakkını da koruması lazım" dedi.

BİZ DE ACİZ DEĞİLİZ!

Baba Lütfi Terzi, "Karşı taraf olay yerindeki kamera olan iş yerleri veya şahitleri bir gün sonra telefonla ve bizzat birileriyle gelerek tehdit etmişler. Avukatlarımız bunu bildirecekler zaten ama bunun da bildirilmesi lazım. Biz de mi bu yollara başvuralım? Biz de aciz değiliz” diye sordu.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.