13 Kasım 2018 Salı Reyting Sonuçları | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın reytingleri

13 Kasım 2018 Salı Reyting Sonuçları | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın reytingleri
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler 13 Kasım Salı reyting sonuçları için kıyasıya rekabet içerisindeydi. Dizilerin, programların, yarışmaların ve ana haber bültenlerinin yarıştığı akşamda kazanan kim oldu? İşte 13 Kasım total reyting sonuçları ve AB reyting sıralaması…

13 Kasım Salı reyting sonuçları bu sayfada. Televizyon ekranlarında yayınlanan diziler günün en çok izlenen yapımları olmayı hemen hemen başarıyor. Akşam saatlerinde izleyicilerin en çok tercih ettiği tür olan dizi dünyasında dün de kıyasıya bir mücadele vardı. Salı günlerinin zirve adayları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın birinci olabilmek için yarıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13 Kasım Salı reyting sonuçları sıralamasında oldukça iddialı. Ekranlara gelen son bölümde yine nefesler tutuldu. Dizinin dün yayınlanan son bölümünde İlyas, itaatsizlikle suçlayarak, sildiğini söylediği Alparslan'ı, otelinde dahi görmek istemiyordur. Hızır da iki Çakırbeyli arasındaki anlaşmazlıktan rahatsızdır. Köşesine çekildikten sonra, ailenin reisi olarak tayin ettiği İlyas'a yapılan hatayı kendine yapılmış kabul eder. Alparslan, amacının ailesini korumak olduğunu söylese de, böyle bir savunmanın Hızır için bir geçerliliği yoktur. Alpaslan yine de sınırları zorlamak zorunda olduğunu düşünmektedir. Fedailere net bir mesaj yollar: Ya haini verin ya da ben yokum! İzzet'in önündeki engelleri tek tek ortadan kaldıran Ateş için çember daralmıştır. İlyas dört bir yandan saldırırken, İzzet ve Ateş tekrar bir araya gelerek, ortaklıklarını devam ettirebilmek adına büyük bir oyun hazırlar. Herkesin yıkımına neden olabilecek bu oyunun kurbanı ise Tipi olacaktır.

Kadın 13 Kasım Salı reyting sonuçları listesi için zirvedeki en güçlü adaylardan birisi. EDHO'yu tahtından indiren ve uzun süredir her hafta birincilik elde eden dizinin son bölümünde; Sarp’ın telefonuna gelen mesajı gördükten sonra Pırıl çok sinirlenmiştir. Soluğu Enver ve Hatice’nin yanında alan Pırıl’ın Şirin hakkında söyleyecekleri herkesi şaşırtacaktır. Enver, Şirin’i bir daha evde görmek istemediğini söyler. Çünkü Şirin ailesini her defasında daha büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştır. Şirin ise Bahar’a verdiği ilikten sonra artık kimsenin ona ihtiyacı olmadığını düşünmektedir. Arif’in taşıdığı sırrın artık ona ağır gelmesine rağmen, bir de Yeliz’in üstüne gelmesi onu patlama noktasına getirmiştir. Çevresindeki insanların onu fırsatçı olarak görmesinden de aşırı rahatsız olmuştur. Oysaki Arif’in Bahar’a olan aşkı Bahar’ın iyiliği için her şeyi yapabilecek kadar güçlüdür.

KÜBRA BUDAK

Ufak Tefek Cinayetler 13 Kasım Salı reyting sonuçları basamaklarını her geçen gün biraz daha aşağı inen dizinin son bölümü dün yayınlandı. Güçlü kadrosu ve oyuncu kalitesine rağmen istediği sonuçları elde edemeyen dizi geçen sezon fırtına gibi girdiği reyting listesinde son olarak ilk 10'a dahi giremedi. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde neler yaşandı? Arzu'nun gizemli ölümü, Sarmaşık sakinlerini dağ evinde buluşturuyor. Görünürde alabildiğine duygusal, masum bir anma buluşması. Mehmet, Arzu'nun intikamını almak için orada. Diğerlerinin de hiç de masum olmayan başka hesapları var. Ancak davetsiz bir misafir ansızın çıkageliyor ve hepsini gafil avlıyor! Bütün suçlar ortalığa saçılıyor. Yaptıkları herşeyin nihayet cezasını çekecekler. Merve'nin özlemiyle yanıp tutuşan Kerim, var gücüyle Merve’yi bulmaya çalışıyor ve yaşadıkları aşktan yola çıkınca buluyor! Hiç vakit kaybetmiyor, kraliçeyle buluşmak için.


müge anlı kübra budak

13 Kasım 2018 Salı Reyting Sonuçları | Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytingleri

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 13 Kasım 2018 Salı reyting sonuçları her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Kadın ve Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz'ın olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

emine çilköse


TİAK'ın aldırdığı karar sonrasında ayrıntılı reyting listesi vermek yasaktır. Tahminler 10.30'da web sitemizde olacak.

müge anlı kimdir?

Sıralama
Kadın
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
FOX Ana Haber Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.