16 Kasım 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar reytingleri

16 Kasım 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar reytingleri
Televizyon kanallarında yayınlanan diziler, programlar, ana haber bültenleri ve yarışmalar arasında en çok izlenen yapım belli oldu. Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin, Aşk ve Mavi, Yaparsın Aşkım, Kızım, Payitaht Abdülhamid ve Müge Anlı ile Tatlı Sert arasındaki rekabetten kim birinci çıktı? işte 16 Kasım Cuma Reyting Sonuçları

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı bir akşamı daha geride bıraktık. Birbirinden iddialı kanal ve yapımların yarıştığı cuma gününde kimin birinciliği elde ettiği konusunda çeşitlik tahminler yapılıyor. Ayrıca internet üzerinde de 16 Kasım reyting sonuçları araştırılarak sonuç bulmak isteniyor. Dün gündüz ve akşam kuşağında birbirinden değerli ve zirve adayı yapım ekranlarımıza konuk oldu. Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin, Aşk ve Mavi, Yaparsın Aşkım, Payitaht Abdülhamid, Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Kızım arasından hangisi birinciliği elde etti?  '16 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

İzleyicilerin her gün merakla takip ettikleri ve kanalların birbirleriyle yarıştığı reyting sıralamalarında 16 Kasım 2018 Cuma sonuçları belli oldu. SBT-TNS birincisi kim oldu? 16 Kasım 2018 Cuma günü en çok hangi dizi ve program izlendi? En önemli kanalların başında gelen Fox TV, Kanal D, ATV, Star TV ve TV 8 reyting sonuçları sıralamasında ne kadar puan aldı, kaçıncı oldu? Bu haftanın en çok izlenen dizileri ve kanalları hangileri? Soruların detayları haberimizde yer alıyor...

murat tekin

Arka Sokaklar uzun süredir elde ettiği birinciliği geçen hafta da devam ettirmiş ve birinci olmuştu. Selin'in ekipten ayrılma ihtimali, Mesut'un başına gelenler ve Rıza Baba'nın ekibinin olayları çözmek için her imkanı seferber etmesi diziyi zirveye taşımıştı. Dün de yine çok heyecanlı bir bölümle ekranlarımıza gelen fenomen dizi için kaçıncı olduğu öğrenilmek isteniyor. Arka Sokaklar reytingleri de haberimizde bulunuyor.

emine çilköse

Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin, Aşk ve Mavi, Yaparsın Aşkım, Payitaht Abdülhamid, Kızım ve daha birçok programın yer aldığı Cuma gününde 16 Kasım reyting sonuçlarının açıklanmasına sayılı saatler kala sizlere reytinglerin nasıl elde edildiğini ve reyting kategorilerini anımsatmak isteriz. Reyting, birbirinden haberi olmayan insanlar üzerinde yapılan ölçümler arasından belirlenerek ortaya çıkarılır. Verilen aparatlarla televizyonlar üzerinde yapılan testler sonrasında oranlar ve kanal hareketleri ortaya çıkarılır. Bunun yanında reytingler ABC1, AB ve TOTAL olmak üzere üçe ayrılır. Bunlardan en önemlisi ise TOTAL kategorisidir. Bir yapımın başarısı buna bağlıdır ve ne kadar uzun soluklu olacağını TOTAL ölçümleri belirler.

SEDANUR GÜZEL MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 2 KASIM CUMA

Arka Sokaklar 16 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Nimet kullandığı maddelerin etkisiyle kendinden geçmiştir. Ekip, Nimet’e tuzak kurar. Hakan, gizli görev sebebiyle, barda, Nimet’in beline sarılır ve onunla flört eder. Birlikte bardan eve geçerler. Ekip, diğer taraftan dinleme yapmaktadır. Hakan ve Nimet’in görev icabı da olsa yakınlaşmasından dolayı Aylin’in içi içini yer. Eve geçtiklerinde İlyas evde beklemektedir. Hakan’ın hayatı ciddi bir şekilde tehlike altındadır. Altan Ruslarla işbirliği halindedir. Ivana isimli, Rus kökenli kadın Türkiye’ye iş birliği için gelmiştir. Ekibimiz istihbarattan bilgi almıştır. Engin gizli görev olarak Ivana’yla yakınlık kuracaktır. Ivana kendisine bir ortak bulduğunu Altan’a söyler. Altan mecburen kabul etmek zorunda kalır. Engin’le Ivana takas yerine birlikte giderler. Herkesin birbirinden gizlediği sırlar su yüzüne çıkmak üzeredir.

gülperi 16 Kasım cuma reyting sonuçları

Gülperi 16 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Kadir’in söyledikleri karşısında şok olan Gülperi, onu kendinden uzak tutmaya çalışır. Fakat geçmişte bıraktıklarını sandıkları her şey ortaya dökülmek zorunda kalır ve yıllar sonra ikisi de gerçek duygularıyla yüzleşir. Selen’i kurtaran Hasan, Seyit’in anlattıklarından sonra yanlış bir karar verdiğini anlar. Bedriye için okula gitmek bir işkence haline dönerken, Can ise bambaşka heyecanların içindedir. Şeyma her cephede Gülperi ve ailesine karşı savaşmaya devam eder. Onunla iş birliği yapan Yakup, Kader’i de dâhil ettiği planıyla Gülperi’yi alt etmenin yollarını arar. Hiç beklemediği bir yerden darbe yiyen Gülperi’yi ise zor günler beklemektedir.

istanbullu gelin 16 Kasım 2018 cuma reyting sonuçları

İstanbullu Gelin 16 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Adem’in vereceği karar Boranlar için büyük bir sürpriz olacak… Fikret, Sedef’ten aldığı bilgilerle sarsılmış, ne yapacağını kestirememektedir. Ülfet, sandıktaki bilgilerinin saçıldığından habersiz yoluna devam ederken, Süreyya ile en derin yarası üzerine yüzleşmek zorunda kalır. Fikret, eldeki bilgileri Faruk’la paylaşınca Ülfet için bambaşka bir dönemin başlayacağı netleşir. Adem’in vereceği karar ise Boranlar için büyük bir sürpriz olacaktır…


aşk ve mavi 16 Kasım cuma reyting sonuçları

Aşk ve Mavi 16 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları - Neler yaşandı?Yaman'ın Mavi'ye yardıma koştuğunu öğrenen Yüksel deliye döner. Mavi'nin sevgilisini elinden almaya çalıştığını düşünmektedir. Yaman bu düşüncesine çok kızar ve Yüksel'den uzaklaşır. Yaman'ı kaybedeceğini düşünen Yüksel öfkesini Mavi'den çıkarmaya kararlıdır. Cemal, kendisine şantaj yapan Galip'i alt etmek için bir plan yapar. Planı başarılı olur ve Galip geri adım atar. Cemal, bir kez daha beladan sıyrıldığını düşünse de ölümcül bir hata yaptığını fark etmesi geç olmayacaktır.


16 Kasım Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar Reytingleri


Dün yayınlanan diziler arasından 16 Kasım Cuma reyting sonuçları birincisi belli oldu. Arka Sokaklar, Gülperi, Aşk ve Mavi, Kızım, Payitaht Abdülhamid ve İstanbullu Gelin reyting sonuçları burada yer alıyor. Binlerce kişinin merakla beklediği listeleri siz değerli okuyucularımız için derledik.

TİAK'ın aldığı kararla birlikte ayrıntılı liste vermek yasaklanmıştır.

İşte tahminler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.