17 Aralık 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz ve Çukur reytingleri

17 Aralık 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz ve Çukur reytingleri
Televizyon ekranlarında dün kıyasıya yarış vardı. Söz, Çukur, Yasak Elma ve Ege'nin Hamsisi arasından hangisi birinci oldu? İşte 17 Aralık Pazartesi reyting sonuçları.

İzleyicilerin her gün birinciyi belirlediği reyting sonuçları için hummalı bir çalışma var. Birbirinden iddialı yapımların ekranlara taşındığı akşamda bir kez daha Söz ile Çukur düellosu yaşandı. Yasak Elma ve Ege'nin Hamsisi de bu yarışa ortak oldu. İçlerinden birisi birinciliği elde ederek haftayı lider tamamlayacak. Haftaya damga vuran bölümleriyle dünün galibini sizler için açıklıyoruz. İşte 17 Aralık 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

İzleyicilerin seçim yapmakta en çok zorlandığı gün olan pazartesinde yine heyecan doruk noktasına çıktı. Söz ve Çukur'un düellosuna katılan yeni projeler de zirve adına önemli adımlar attı ve sonucunu alabilmek istiyor. Gazete Damga ekibi olarak Şampiyonlar Ligi tabiriyle karşıladığımız günlerden birinde daha sizler için reyting haberimizi hazırladık. Bakalım izlediğiniz dizi, program veya yarışma dün kaçıncı sırada kendine yer bulmuş. Show TV'nin fenomen dizisi Çukur son bölümüyle bir kez daha izleyicisinin karşısına çıktı. Geçtiğimiz sezondan bu yana adını pazartesi günlerine büyük harflerle yazdıran yapımın bu hafta da zirvede olması ve kıyasıya mücadelenin içerisinde yer alması bekleniyor. Söz de Star TV'nin pazartesi günkü kozu olmaya devam ediyor. Çukur'un en çetin rakibi olan yapımın yeni bölümünde olanlar seyirciyi ekran başına kilitledi. ATV'nin bu hafta yeni başlayan ve duygu yüklü dizisi Can Kırıkları görücüye çıktı. İlk bölümü sonrasında dizinin nasıl bir izleyici kitlesi oluşturacağı ve reyting sıralamasındaki yeri merak ediliyor. Kanal D Koca Koca Yalanlar ile yürüyüşüne devam ediyor. TRT1'in yaz dizisi Ege'nin Hamsisi de bir bölümü daha geride bıraktı. Ayrıca FOX'un gündemden düşmeyen dizisi Yasak Elma da üst sıraların adaylarından. Gündüz kuşağında ise Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yanısıra ana haber bültenleri de kıyasıya mücadele verdi. 17 Aralık 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları haberimizde yer alıyor.

Yemekteyiz 17 Aralık Pazartesi yarışmacısı: Esra Alkan

yemekteyiz esra alkan

Yemekteyiz 18 Aralık Salı yarışmacısı: Ümran Bilkay

yemekteyiz umran bilkay kimdir

Yemekteyiz 19 Aralık Çarşamba yarışmacısı: Osman Bora Kadem

yemekteyiz osman bora kadem kimdir

Yemekteyiz 20 Aralık Perşembe yarışmacısı: Azize Karaköse

Yemekteyiz azize karaköse kimdir

Yemekteyiz 21 Aralık Perşembe yarışmacısı: Mehtap Baycan

mehtap baycan kimdir

Çukur son bölümde neler yaşandı?
Yamaç, Ersoy’dan istihbarat almaya devam ederken Çeto ve Mahsun’u öldürmek için Ersoy’un yaptığı plan ikiliyi beklenmedik bir duruma sürükleyecek. Vartolu’nun Çeto ve Mahsun’a aralarında köstebek olduğunu söylemesi tansiyonu yükseltirken Aliço’nun yakaladığı ipucu Yamaç’ı Vartolu’nun sırrına giderek yaklaştıracak. Selim ile Sultan’ın yüzleşmesi merakla beklenecek. İdris’in atacağı adım ise tüm dengeleri değiştirecek.

Söz son bölümde neler yaşandı?
Bombalı saldırının faillerini yakalamak için kendi hayatını feda eden Karabatak, ölümle burun burunadır. Tim onu kurtarmak için son bir hamle yapar ama bu hamle Karabatak’ı kurtarmaya yetmez. Teröristlerin eline geçen Karabatak’ın kimliği deşifre olmuştur. Tim ve Erdem Karabatak’ı aramaya devam ederken, bölgede giderek hakimiyetini büyüten Dragan Karabatak’ın ele geçirildiğini öğrenir. Yavuz, Sami ve ekibini köşeye sıkıştırmıştır. Sami bu durumdan kurtulmak için Yavuz’un en zayıf yanına saldıracaktır. Turan ve Kopuk’a… Yavuz, Sami’nin adamlarından birinin gizli bir mekânı olduğunu öğrenir. Mekana düzenlediği baskınla Sami’ye bir adım daha yaklaşmanın fırsatını bulacaktır. Bu yakınlık ona Karabatak hakkında önemli bir istihbarat getirecek ama Turan ve Kopuk’un uğramak üzere olduğu saldırıya yetişmesine de engel olacaktı.

Yasak Elma son bölümde neler yaşandı?
Halit’in beklenmeyen hamlesiyle Alihan amacına ulaşmak için uğraşmak zorunda olacağını anlar. Zeynep ise yeni yetkileriyle iş yerine dönüş yapar. Alihan, Zerrin’e Halit’in tarafında durmasının hesabını sorar. Evdeki gerginliğin artmasıyla birlikte Halit’in kabalıklarının dozu da artıyordur. Yıldız’ın evliliğiyle ilgili kafasındaki soru işaretleri giderek artar, kendini dinlemek için uzaklaşmak ister.
 

10 Aralık 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz ve Çukur reytingleri

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 17 Aralık 2018 Pazartesi reyting sonuçları her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarından Söz ve Çukur reyting sonuçları ile karşılaştırıldığında hangisi günü birinci tamamladı?

İşte tahminler
Çukur
Söz
Yasak Elma

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.