DAMGA 27 Nisan Salı manşetinde neler var? Gazete Oku gazeteler, gazete manşetleri

DAMGA 27 Nisan Salı manşetinde neler var? Gazete Oku gazeteler, gazete manşetleri
İstanbul, Türkiye ve dünyada yaşanan önemli gelişmeleri, siyasetten spora, magazinden ekonomiye geniş bir haber içeriği ile DAMGA bugün de karşınızda. Gazetemizi internet sitemizde ücretsiz okuyabilirsiniz.

Damga gazete oku aramalarında önemli bir hacme sahip olup her gün binlerce kişi tarafından internette okunmaktadır. Bugün yine dopdolu içeriğiyle hem internet hem de bayilerdeki yerini alan gazetenin manşet sayfası dahil olmak üzere tamamını okuyabilirsiniz.


Manşet haberde Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, deprem konusunda sert açıklamalarda bulundu. Avcılar'ın 1999 depreminden etkilenen bir ilçe olduğunu belirten Hançerli, “Sözler vermişiz, kanunlar yapmışız. Yıl 2019 ben belediye başkanı yeni olmuşum hala kentsel dönüşüm için bir hamle yapılmamıştı. 20 yıl boyunca bir çözüm üretilememiş. Hemen dönüşüm için harekete geçtik. İyi de mesafe aldık” dedi

Habere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sür manşette Üsküdar'ın ardından Ümraniye'de de hak ekmek kavgası çıktı. İBB'nin Ümraniye'de kurmak istediği büfeye ilçe belediyesi izin vermedi. İBB zabıtası ve Ümraniye belediyesi zabıtası arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Habere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sol yan haberde CHP Genel Sekreteri, İzmir Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Üyesi Selin Sayek Böke koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Habere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sağ yanda Thodex soruşturmalarına yönelik olarak mağdurların artması ele alındı. Kripto para borsası 'Thodex'in yurt dışına kaçan sahibi Fatih Faruk Özer tarafından dolandırılan mağdurlar, avukatları aracılığıyla Anadolu Adliyesi'ne gelere, savcılığa suç duyurusunda bulunmaya devam ediyor. Yaklaşık 50 mağdurun avukatılığını üstlenen Serkan Keskin, "Telefonlarımız susmuyor. Mağdur sayısı kat, kat artıyor. Çok ciddi kayıplar var" dedi.

Habere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

damga gazete oku

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.