Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi bunu da başardı! Ali Rıza Eraslan Türkiye'ye iade edildi

Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi bunu da başardı! Ali Rıza Eraslan Türkiye'ye iade edildi
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 Ekim Salı yayınında tarihi bir güne imza attı. Mart ayından bu yana kendisinden haber alınamayan Berzan Akkuş'u kaçırdığı iddia edilen Ali Rıza Eraslan İran'dan Türkiye'ye iade edildi. İşte 2 Ekim Salı gününe dair tüm detaylar...

Türkiye'de aylardır akıbeti merak edilen Berzan Akkuş ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 22 Mart'tan bu yana kayıp olan ve kendisinden haber alınamayan Berzan Akkuş'u kaçırdığı öne sürülen ve ciddi suçlamaların yöneltildiği teyzesinin kocası Ali Rıza Eraslan bugün Türkiye'ye iade edildi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programını ihbar olarak kabul edilen İran polisi mayıs ayında Eraslan'ı uyşturucudan gözaltına almış ancak sonrasında serbest bırakmıştı. Ardından Interpol'ün de devreye girmesiyle tüm işlemler gerçekleşti ve Ali Rıza Eraslan bugün Türkiye'ye getirildi.

CEMRE KORKMAZ

müge anlı 5 ekim







7 aydır kayıp olan Berzan Akkuş hakkında yüreklere su serpen bir gelişme yaşandı. Müge Anlı verdiği flaş gelişme bilgisinde Ali Rıza Eraslan'ın Türkiye'ye getirildiği haberi verildi. Canlı yayında  gözyaşlarını tutamayan aile bir nebze de olsa sevindi. Anne Devrim Hanım; 'Bir yanım sevinçli ama diğer yanım hüzünlü. Bu adamı konuşturup oğlumun nerede olduğunu söyletsinler' dedi. Ağabeyi de 'Komutanlarım izin verdi. Sağolsunlar. Allah devletimize zeval vermesin. Herkes çok ilgilendi. Askere gittim, tadını çıkaramıyorum. Herkes eğlenirken ben oturdum kardeşimin fotoğrafına baktım. Geceleri uyuyamıyorum. İran'daki polislere de teşekkür ediyorum. Beni de kaçırmaya yeltendiler.' ifadelerini kullandı.


Türk polisine güvenin


Müge Anlı da bu sözlerin ardından; 'Türk polisine güvenin. Tek nedenleri Berzan'ın akıbetini öğrenmekti. Çıkmayan candan umut kesilmez. Bu kadar yaptıklarının cezasını da en ağır şekilde çekecek. Zaten Allah'tan cezalı doğmuş.' dedi. Sinirli ve öfkeli olduğunu da belirten Anlı; 'Bir insan sinirini nasıl 14 yaşındaki çocuktan nasıl çıkarırsın ya? 2 yaşındaki de aynı 18 yaşındaki de. Bizi çağırsa biz de giderdik. Enişte sonuçta. Bu lafı da sevmem ama su testisi su yolunda.' dedi.


müge anlı berzan akkul


Berzan Akkuş nerede?


14 yaşındaki çocuğun okul sıralarında olması gerekirken ailesiyle birlikte yaşadığı dram herkesin yüreğini dağlıyor. Ölü veya diri olarak bulunması konusunda çalışmalar devam ediyor. Ancak herkes canlı gelmesi konusunda dua ediyor. İran'da mı yoksa Türkiye'de mi olduğu da araştırılan Berzan için yakın zamanda gelişmelerin ortaya çıkacağı bekleniyor.


Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Ekim 2018 Salı Yayını İzleme Linki


Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.