Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Ekim Salı Yayını | Hasan Kalkan, Sedanur Güzel ve Nursel Doğan

Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Ekim Salı Yayını | Hasan Kalkan, Sedanur Güzel ve Nursel Doğan
ATV ekranlarında hafta içi her gün yaptığı yayınlarla Türk halkının efsanesi olan Müge Anlı bugün de programına başladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert izle linkinin de haberimizde bulunduğu detaylarda yine Hasan Kalkan, Sedanur Güzel ve Nursel Doğan hakkında araştırmalar devam etti. Farklı dosyalar da ele alındı. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Ekim Salı neler oldu sorusunun yanıtı...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni bölümü bu sabah ekranlara geldi. İşlediği konularla Türkiye'nin gündemine oturan programda flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dün çok kritik bir yayına imza atan Müge Anlı ve ekibi günü yine zirvede tamamlamış ve gündüz kuşağında en çok izlenen program olmuştu. Binlerin takip ettiği yayın bugün yine saat 10.00'da başladı. İlk konu ise Nursel Doğan'ın kaybı konusunda oldu. Haydar Sırça'nın dün programa gelmemesi ve intihar mektubu bırakması sonrasındaki gelişmeler değerlendirilmişti. Bugünkü yayında Haydar Bey'in polis tarafından şüpheli bulunduğu dile getirildi. Herkesin bir an önce bulunmasını istediği Nursel Doğan ve arkadaşı Deniz'in ortaya çıkması için Müge Anlı da çağrıda bulundu. 'Artık çıkın ortaya. Yerinizin bilinmesini istemiyorsanız size saygı duyarız' ifadelerini kullanan başarılı gazeteci iki kadın ve Haydar Bey'in bulunması adına çalışmalarına devam etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te neler oldu? Berzan Akkuş nerede? Berzan Akkuş öldürüldü mü kayıp mı?

müge anlı ile tatlı sert 11 ekim

haydar sırça atv müge anlı ile tatlı sert

müge anlı 3 ekim

HASAN KALKAN

MÜGE ANLI BERZAN AKKUŞ


Haydar Bey de kayıp!


Cuma günü ekranlara gelen Haydar Sırça, Nursel Doğan ve arkadaşı Deniz'i en son gören kişi olarak dikkat çekmişti. Annesine aldığı hediye televizyon ve sonrasında yaşananlarla gündeme gelen Haydar Bey'in stüdyodaki halleri ve ifadeleri de şüpheli bir tavır olarak değerlendirilmişti. Hafta sonu tatilde olan programın ardından dün yayınlanan bölümde Haydar Sırça'nın gittiği ve bir mektup bıraktığı öğrenilmişti. Müge Anlı da o mektubu okumuştu. Şimdi de Haydar Bey'in nerede olduğu konusunda çalışmalar yapan emniyet mensupları bunun sıradan bir kaybolma olmadığını ve iki kadınla ilgisinin bulunabileceğini dile getirdi. Avukat Rahmi Bey de bu düşünceyi onaylayan bir ifade kullandı.

haydar sırça


Berzan Akkuş öldü mü kayıp mı?


Mart ayında Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde kaybolan ve kendisinden haber alınamayan Berzan Akkuş için imkanlar seferberlik ilan edildi. İran'da olduğundan şüphelenilen teyzesinin eşi de kendisinin bir ilgisi olmadığını anlatmaya çalıştı. İran'da da polis yayını ihbar kabul etti ve uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı Ali Rıza Eraslan. İran'daki vatandaşların bu duyarlılığı da dikkat çekti. Ağabey de sinirlerine hakim olamadı. Aile çocuklarının bulunmasını istiyor ve dua ediyor. Devrim Hanım da oğlunun diri veya ölü kendisine getirilmesini diliyor. Uyuşturucu belasına bulaştırılan bu yaştaki çocuklarla ilgili olarak konuşan Müge Anlı da; 'Devrim Hanım dünyada gördüğüm en aklı başında kadın' ifadelerini kullandı.


Mezar istiyorum mezar


Müge Anlı'nın programında yazın aile ile yapılan röportaj yayınlandı. Ağabey; 'O evin direğiydi. Çok güzeldi. Kardeşimin sesini özledim. Böyle bir şey var mı ya. Ali Rıza Eraslan kardeşimin cenazesi için yalvarıyorum sana. Mezar istiyorum mezar' dedi. Anne Devrim Hanım da; 'Gücüm kalmadı. Evlat acısına dayanamam. Eğer hayattaysa beni özlemekten kahroluyor' sözlerini söyledi.


Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Ekim 2018 Salı Yayını İzleme Linki


Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.