Yemekteyiz 6 Kasım Çarşamba | Havva Kaplan kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?

Yemekteyiz 6 Kasım Çarşamba | Havva Kaplan kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı?
Pazartesi günü başlayan yeni hafta heyecanında Tansu Akan ve Onur Barık'ın yarıştığı Yemekteyiz'de bugün sıra Havva Kaplan'a geldi. Peki Havva Kaplan kaç puan aldı ve menüsünde hangi yemekler vardı? Detaylar haberimizde.

Tansu Akan'ın evinde başlayan Yemekteyiz'in yeni haftasında beş günlük maratonun tek erkek yarışmacısı Onur Barık dün yarışmıştı. Bugün ise Havva Kaplan bugün ter dökecek. Rakiplerini memnun etmesi bir hayli zor görünen Havva Hanım oldukça iddialı ve kendisine güveniyor. Cuma günkü finalde kendisini 10 bin liralık ödüle götürecek performansa imza atmak için gayret gösterecek ve bunun için de önce alışverişte çabuk olmak, mutfakta da hünerlerin konuşturmak zorunda. Peki Havva Kaplan kaç puan aldı ve menüsünde neler vardı? Detaylar haberimizde.

 

Havva Kaplan kaç puan aldı?

Tv8'de 16:00 itibarıyla başlayacak olan Seda Sayan ile Yemekteyiz'in yeni bölümünde Havva Hanım'ın alacağı puanlar yayın sornası haberimizde yer alacak.

 

Havva Kaplan'ın menüsünde hangi yemekler vardı?

Havva Hanım'ın menüsündeki yemekler haberimizde olacak.

 


 

yemekteyiz eda ölmez fotoğrafları


eda ölmez yemekteyiz

yemekteyiz eda ölmez


yemekteyiz Havva Kaplan

Yemekteyiz Tansu Akan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Havva Kaplan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Birnur Mert kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği


 


Seda Sayan ile Yemekteyiz 6 Kasım Çarşamba özeti ve fragmanı

Menüyü gören Havva Hanım'ın rakipleri yemek konusunda başarılı olamayacaklarını düşündü. Et almayı da unutan 36 yaşındaki yarışmacı sert eleştirilerin hedefi oldu. Ayrıca Tansu Hanım ile Eda Hanım'ın tartışması da dikkat çekti. Yemekteyiz 16:00'da TV8 ekranlarında.


 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.