Yemekteyiz'e Enis Andaç tepkisi! Daha önce hangi programlara katıldı?

Yemekteyiz'e Enis Andaç tepkisi! Daha önce hangi programlara katıldı?
Seda Sayan İle Yemekteyiz'in yeni hafta yarışmacılarından Enis Andaç'ın programa katılması, izleyicilerin tepkisine neden oldu.

Yeni hafta heyecanının başladığı Seda Sayan ile Yemekteyiz'in 9 Eylül Pazartesi gününden itibaren yayınlanacak bölümlerinde tanıdık bir isim karşımıza çıkıyor. Enis Andaç isimli ses sanatçısı yarışmada yarışan kişilerden biri olacak. Enis Andaç'ı gören izleyiciler Instagram'dan katılmasına tepki gösterdikleri mesajlar gönderdiler.

Tv8'in en çok izlenen programlarından biri olmayı başaran ve Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz'in bu haftaki bölümünde Enis Andaç yarışacak. Ses sanatçısı olan Andaç'ın daha önce de ekranlarda yer almasından dolayı izleyiciler yarışmaya sert eleştirilerde bulundu.
 


Enis Andaç daha önce hangi programlara katıldı?

Daha önce pek çok kez ekranlarda gördüğümüz Enis Andaç TV8'de O Ses Türkiye'ye katıldı. Ayrıca Esra Erol'un izdivaç programında şarkı seslendirdi.



yemekteyiz ebru eğinlioğlu

ebru eğinlioğlu



yemekteyiz müzeyyen eser altaç

yemekteyiz müzeyyen eser altaç

yemekteyiz neşe kır

yemekteyiz yıldız aydoğdu

yemekteyiz enis andaç


Tepki yağdı!

Onur Büyüktopçu'nun yerine geçen Seda Sayan ile yeni sezona başlayan Yemekteyiz'e olan ilgi azalmış gibi görünüyordu. Tanınmış ve daha önce ekranlarda yer alan isimlerin programa dahil edilmesi izleyicilerin de tepkisini çekti. Büyüktopçu'yu geri istediklerini belirten sosyal medya kullanıcıları, televizyonda kendisini göstermiş kişilerin yarışmada yer almamasını istediler.

Yazar ve sunucu da var!

Bugün başlayan Yemekteyiz'in açıklanan kadrosunda Ebru Eğinlioğlu'nun sunuculuk, Müzeyyen Eser Altaç'ın da yazarlık yapması da eleştirileirn hedefi oldu. İzleyiciler reyting kaygısı düşünmeyen insanların programa dahil olması gerektiğini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum