Yemekteyiz kim birinci oldu ve 10 bin lira ödül kazandı?

Yemekteyiz kim birinci oldu ve 10 bin lira ödül kazandı?
TV8'in fenomen yarışması Yemekteyiz'de 9-13 Eylül haftası geride kaldı. Birbirinden iddialı beş yarışmacının yarıştığı haftada kim birinci oldu? İşte detaylar...

Ekranların lezzet programı Seda Sayan'la Yemekteyiz'de bir hafta sonuna daha gelindi. Pazartesi günü başlayan heyecanda Enis Andaç yarışmış, sırasıyla Müzeyyen Eser Altaç, Neşe Kır ve Yıldız Aydoğdu hünerlerini sergilemişti. Haftanın son bölümünde ise Ebru Eğinlioğlu yarışacak. Ebru Hanım hafta boyunca çok konuşuldu. Güzelliği ile odak noktasıydı ve hakkında binlerce arama yapıldı. Peki bu performansını masasına yansıtıp birinci mi olacak yoksa başka bir yarışmacı mı ipi göğüsleyecek. Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu ve 10 bin lira ödül kazandı? Detaylar haberimizde.

 

Yemekteyiz'de kim birinci oldu ve 10 bin lira kazandı? 13 Eylül Cuma

9-13 Eylül haftasında ekranlara taşınan Yemekteyiz'de beş yarışmacı kıran kırana bir mücadele gerçekleştirdi. Birinci isim açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

yemekteyiz ebru eğinlioğlu

ebru eğinlioğlu



yemekteyiz Ebru Eğinlioğlu

yemekteyiz Ebru Eğinlioğlu

yemekteyiz Neşe Kır

yemekteyiz Ebru Eğinlioğlu

yemekteyiz enis andaç
 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.