Yemekteyiz Semra Girişken kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Semra Girişken kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz'in 9-13 Mart yarışmacıları belli oldu. Yeni haftada birincilik mücadelesi verecek isimlerden biri de Semra Girişken. Peki Yemekteyiz Semra Girişken kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Yemekteyiz'de geçtiğimiz hafta Elif Şahin birinciliği kazanmıştı. 10 bin lirayı almaya hak kazanan genç yarışmacının ardından hafta sona ermişti. Yayınlanan yeni hafta fragmanı da büyük heyecan yarattı. Çünkü birbirinden iddialı beş yarışmacı 16 Mart Pazartesi gününden itibaren birincilik için mutfağa girecek. Yarışmacılardan biri de Semra Girişken oldu. Peki Yemekteyiz Semra Girişken kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Yemekteyiz Semra Girişken kimdir?
13 Mart Cuma günü yayınlanan Yemekteyiz'in 31. hafta fragmanı yine birbirinden ilginç yarışmacılar yer alıyordu. Haftanın en dikkat çeken isimlerinden biri Semra Girişken oldu. Kendisi evli ve iki çocuk sahibi. Bir hastanede çalıştığı tahmin ediliyor. Ekranlara yabancı olan bir isim değil. Daha önce Elimin Lezzeti'nde yarıştı. Hatta o dönem fotoğraf çekildiği Deniz Akkaya ile birlikte yarışma fırsatı da elde edecek. Yemekteyiz'de bu hafta konuk güzel model olacak. Ancak kaç gün ve bölüm ekranlara geleceği bilinmiyor.

Yemekteyiz Semra Girişken kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Serkan Karaman kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Nazan Dibek kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Satı Avcı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.