Yemekteyiz Serkan Karaman kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Serkan Karaman kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz yarışmasının 31. haftasında yarışacak isimlerden biri de Serkan Karaman oldu. Haftanın erkek yarışmacılarından biri olan Karaman hakkında da araştırmalar başladı. Peki Yemekteyiz Serkan Karaman kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Yemekteyiz'de geçtiğimiz hafta Elif Şahin birinciliği kazanmıştı. 10 bin lirayı almaya hak kazanan genç yarışmacının ardından hafta sona ermişti. Yayınlanan yeni hafta fragmanı da büyük heyecan yarattı. Çünkü birbirinden iddialı beş yarışmacı 16 Mart Pazartesi gününden itibaren birincilik için mutfağa girecek. Yarışmacılardan biri de Semra Girişken oldu. Peki Yemekteyiz Serkan Karaman kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Yemekteyiz Serkan Karaman kimdir?

Pazartesiden cumaya ekranlara gelecek Yemekteyiz'in 31. hafta bölümlerinde yarışacak olan Serkan Karaman mekan işletmeciliği yapıyor. Hedefi 10 bin lira olan ünlü yarışmacının hangi yemekleri yapacağı ve alacağı puanlar merakla bekleniyor. Köpekleri çok seviyor.

Yemekteyiz Semra Girişken kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Serkan Karaman kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Nazan Dibek kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Satı Avcı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.