Yemin 189. bölüm özeti

Yemin 189. bölüm özeti
Kanal 7'nin hafta içi günlük dizisi Yemin'de yepyeni gelişmeler izleyicileri bekliyor. Talaz yeniden ortaya çıktı. Cavidan'ın Reyhan'a kurduğu tuzağın bir kez daha parçası oldu. Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 189. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi olma unvanını korumayı sürdüren Yemin yeni bölümü ile karşınızda. Dün yayınlanan son bölümde izleyiciler yine heyecan dolu ve stresli bir günü daha geride bıraktı. Gerilimin sebebi bir kez daha Cavidan'dı. Birçok kişi kendisi ile ilgili mesajlar attı ve artık bu kötülüğe son vermesini ya da hapise girmesini istediklerini yorumlar yazdı. Peki yeni bölümde neler olacak? Detaylar için haberimizi okuyabilir ve yorumlarınızı yazabilirsiniz. Yemin 189. bölüm özeti başlıyor.

Yemin dizisi oyuncuları her geçen gün izleyenleri büyülemeyi sürdürüyor. Emir ve Reyhan'ın yanısısıra Kemal ile Narin'in aşkları da diziye damga vuruyor. Bunun yanısıra Erhan ile Oya'nın da yeni bir ilişki arefesinde olduğunu söylemek yanlış sayılmaz gibi görünüyor. Yemin dizisi analiz konularında binlerce izleyici yeni bölümlere dair bilgiler öğrenmek istiyor. Biz de Gazete Damga ekibi olarak hazırladığımız özet bölümleri ile karşınızda olmayı sürdürüyoruz. Başrol oyuncularının yanısıra yan rol karakterleri ile de tam not alan dizinin yeni bölüm özetini haberimizde bulabilirsiniz.


 


Yemin 189. bölüm özeti

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin'de son bölüm yine çok heyecanlıydı. Cavidan'ın Talaz ile bir araya gelip Gülsüm'ü de bu plana dahil etmesi Reyhan için sonun başlangıcı olabilir. Kuyumcuya götürdüğü Reyhan'a kumpas kuran Cavidan'ın planının işleyip işlemeyeceği merakla bekleniyor. Gözü kara bir şekilde gelininin sonunu hazırlayan Cavidan bunun için geri adım atmaz. Hem Talaz'a hem de Gülsün'e gerekli maddi teminatı verir. Diğer yandan Yemin dizisinin en çok beğenilen ancak rolü gereği pek sevilmeyen karakteri Cemre'nin de artık olaya dahil olması bekleniyor. Çünkü uzun süredir dizide yer almayan Ceyda Olguner introlarda adı geçmesine rağmen herhangi bir şekilde görüntülenmedi. Cavidan ve Cemre'nin yeniden bir araya gelebileceği de ihtimaller arasında. Narin hastanede işe başladı. Kemal ile başladıkları yeni aşk dolu günler ona güzel şeyleri getirebilecek gibi görünüyor ama Erhan tehlikesi de geçmiş değil. Oya ve Erhan'ın ilişkisi şüphesiz Narin'i de etkileyecek. Hatta Kemal'i de. Bunun için tüm riskleri göze alabilecek Erhan'ın yeni planlarını da izleyeceğiz. Konakta sular yine durulmuyor. Özellikle Nigar cephesinde. Gülsüm'ü kendisine düşman olarak gören Nigar, tüm kozlarını oynamaya hazır. Sefer'i de hizaya getirdi ve hediyesini aldı. Belki yaşadıkları onu yıprattı ancak bu tamamen suçsuz olduğu anlamına gelmiyor. Daha önceden çaldığı yüzük hala akıllarda.
 

















Yemin dizisi Azeri oyuncuları

Popüler yapımın en çok merak edilen ve araştırılan isimleri şüphesiz Azerbaycanlı oyuncuları. Çünkü Yemin'in bu ülkede binlerce takipçisi var ve düzenli bir şekilde diziyi izllyorlar. Yağmur Şahbazova'nın yanısıra Nuray Huseynova da Azerbaycan vatandaşı. Diziye ilginin de sebepleri bu iki karakter. Aynur kimdir? sorusunu soran izleyiciler Erhan'ın ve Narin'in ortak arkadaşı olarak gördükleri genç oyuncu hakkında da bilgi sahibi olmak istiyorlar. Diğer yandan Yemin dizisi Ali Dereli ile ilgili de pek çok araştırma yapılıyor. Tüm detayları ile yeni bir bölümde daha karşınızda olmak dileğiyle.

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.