Yemin 189. bölüm full, tek parça ve Youtube izle

Yemin 189. bölüm full, tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin en çok izlenen yapımı haline gelen ve her bölümü ile heyecan yaratan dizisi Yemin'de yeni gün sabırsızlıkla bekleniyor. Cavidan'ın planı işleyecek mi ve Reyhan hapise girecek mi? Yemin 189. bölüm full, tek parça ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Reyhan ve Emir'in yeminli aşkını konu alan Yemin'de yeni gelişmeler sabırsızlıkla bekleniyor. İzleyiciler yeni bölüm izlemek için araştırmalarda bulunuyor. Çünkü her bölüm sonu yarın için herkesi heyecan sürüklüyor. Özellikle son günlerde Cavidan'ın yeniden Reyhan'ı hedef almasıyla dizinin her anı dikkatlice izlenmek isteniyor. Yemin 189. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'de ana haber sonrasında yayınlanan özet ve yeni bölümü ile 150 dakika boyunca herkesi heyecanlandıran bir maraton içinde olan Yemin yine ekranlardaki yerini alacak. Son bölümde Reyhan, kardeşi zannettiği Gülsüm ile gittiği kuyumcu önünde zor anlar yaşamıştı. Fenalaşan Gülsüm için yardım çığlıkları atan Reyhan'ın başına geleceklerden haberi yoktu. Yemin dizisi izle alternatiflerini araştırmak isteyenler son bölüm için tüm bilgileri okuyabilirsiniz.


 

Yemin 189. bölüm izle

Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın yanısıra pek çok önemli oyuncunun da kadrosunda bulunduğu Yemin'in son bölümünü izlemek isteyenler birçok yöntemle bunu gerçekleştirebilirler. Televizyon ekranlarında 20:05-20:15 arasında başlayan dizinin yeni bölümü 21:15 ila 21:20 arrasında sona ermektedir. Sonrasında ise hem kanalın internet sitesi izle7.com'da hem de kanal7.com'da yayınlanmaktadır. Bu iki sitede de tek parça ve full seçebekleri ile izleyebilirsiniz. Ayrıca Kanal 7 Dizileri Youtube kanalında tekrar izleme şansınız bulunmaktadır.

 
















yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.