Yemin 230. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak?

Yemin 230. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak?
Emir ve Reyhan'ın hayatında kritik eşik. Çocuklarını kucaklarına almak üzere gün sayarken yaşadıkları kötü anların sonrasında neler olacağı merakla bekleniyor. Kemal ve Narin'in ilişkisinde yeni bir gelişme yaşanması konusudna da beklentiler var. Yemin 230. bölüm özeti başlıyor...

Yemin dizisi 230. bölüm özeti yayınlandı. Son günlerde yaşananları derlediğimiz haberimizde tüm bilgileri okuyabilirsiniz. Kemal her ne kadar boşanıp ayrılsa da Narin'e karşı sevgi beslemeye devam eder. Bunu da Narin'in evde düşürdüğü saati tamir ederek gösteririr. Çocukluktan gelen saat sevdası vardır. Onarım bittikten sonra da Taci'ye verir ve onu Narin'e vermesini tembihler. Taci hastaneye gelir ancak bir sürpriz de peşindedir: Masal... Cipin arka koltuğu ile ön koltuğu arasına giren Masal hastaneye kadar gelmiştir. Tek amacı ayrı kaldığı Narin ablasını görmektir. İlk etapta Narin bunun yanlış olduğunu düşünse de Masal onu görür ve koşarak sarılır, ağlar. Sonra da odasında kucağında uyuya kalır. Kızının habersiz Narin'e gittiğini öğrenen Kemal ise sinirinden adeta alevler saçar ve soluğu hastanede alır. Tam tepki göstermek üzereyken hem Emir'in gayreti hem de kızının günlerdir başaramadığı uyumayı Narin'in kucağında görmesiyle yumuşar. Daha sonra Narin ile Masal'ı alıp eve getirir. 

Reyhan'ın ağrıları giderek sıklaşır. İlk etapta normal olarak gözükür, rutin ağrılar şeklinde değerlendirilir ancak Emir bunu sindirmez. Karısını hastaneye götürmek istese de Reyhan reddeder. Sonrasında gittikleri kontrolde Reyhan acı haberi alır. Emir kontrol sırasında Narin'in odasına dalan Kemal'in yanındadır. Reyhan gerçeği söylemekte kararsızdır. Çümkü yediği iki darbe hayatını değiştirecekti.

  • Çocuğu doğurursa hayatını kaybedebilir
  • Eğer hayatta kalırsa bu ilk ve son çocuk şansı olacak.


Emir her şeyden habersiz mutlu tavrını sürdürür. Reyhan bu durumu nasıl kocasına söyleyeceğini bilemez. Ve onu üzmek dünyanın en kötü şeyidir. Bunun kararsızlığı ile savaşırken diğer yandan da hayatını göze alıp alamayacağının kararını vermeye çalışacaktır.

Cavidan Cemre'nin tuzağına düştükten sonra ölüme doğru giderken yanında kimse yoktur. Hapis edildiği yerden çıkmak ister ancak bunu başaramaz. Cemre her planı yapmak için hazırdır. Ancak onu da bir sürpriz bekler.

 










 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum